Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs CBOX Containers opent een nieuw kantoor en container depot in Den Helder

CBOX Containers opent een nieuw kantoor en container depot in Den Helder0 CBOX Containers opent een nieuw kantoor en container depot in Den Helder1 CBOX Containers opent een nieuw kantoor en container depot in Den Helder2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.CBOX Containers opent een nieuw kantoor en container depot in Den Helder

25 oktober 2017

CBOX Containers is een wereldwijde leverancier van containers. Vanuit de vestigingen in Amsterdam, Den Helder, Shanghai, Hong Kong en Sydney coördineert CBOX Containers de levering van een breed scala aan nieuwe en gebruikte containers over de hele wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en modificeren van nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en accommodatie. Vrijwel elk type is uit voorraad leverbaar: zee- en opslagcontainers, offshore DNV containers, koelcontainers, cabincontainers en milieucontainers.

Wereldwijd netwerk

Door het wereldwijde netwerk van CBOX Containers zijn we in staat om met elke hoek van de wereld te communiceren en faciliteiten aan te bieden. CBOX Containers biedt containers aan in vele sectoren, zoals: de offshore olie-, gas- en windenergie, evenementen, de koud en droge logistiek, havengebieden, mijnbouw, bouw en installatie en daarnaast nog vele andere sectoren.

Offshore industrie

Om de klanten in de Offshore en Offshore Wind industrie beter te bedienen, heeft CBOX Containers onlangs een nieuw kantoor met container depot geopend aan de Handelskade 6 te Den Helder. Vanuit dit kantoor en depot zal ook onder meer de Eemshaven worden bediend.

De haven van Den Helder heeft meer dan veertig jaar ervaring als offshore hub en heeft meer dan 200 bedrijven welke actief zijn in de olie en gas, offshore wind, zonne- en getijdenenergie en ontmanteling. CBOX Containers is dan ook erg trots om deel uit te maken van de ‘North Sea Energy Gateway’ in Den Helder en zij kijken uit naar duurzame partnerschappen in dat gebied. 

Nieuwsgierig naar wat CBOX Containers voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via nl.sales@cnboxcontainers.com.

 Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com