Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs CBOX Containers opent full-servicevestiging in haven van Antwerpen

CBOX Containers opent full-servicevestiging in haven van Antwerpen0


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.CBOX Containers opent full-servicevestiging in haven van Antwerpen

18 mei 2018

CBOX Containers is een wereldwijde leverancier van containers. Vanuit de vestigingen in Amsterdam, Den Helder, Shanghai, Hong Kong en Sydney coördineert CBOX Containers de levering van een breed scala aan nieuwe en gebruikte containers over de hele wereld. Per 1 juli is het bedrijf ook te vinden in de haven van Antwerpen: een kansrijke, strategische locatie. Casper van Diepen wordt de vestigingsmanager van deze nieuwe locatie aan de Heizegemweg.

 

Waarom Antwerpen?


Antwerpen is de tweede grootste haven in Europa. Er is dus ontzettend veel containerverkeer. Ook is de vraag naar containers groot. Dat bleek uit oriënterend onderzoek van CBOX. Casper: “De groeiambitie hadden we al. Om een goede keuze te maken, hebben we eerst onderzocht of er wel vraag is naar containers in België. Wat bleek? De Belgische markt is vergelijkbaar met de Nederlandse markt. Zowel van consumenten als bedrijven. Antwerpen is interessant om containers in te kopen, vanwege het enorme aanbod.”

 

Hoe de vestiging in Antwerpen eruit gaat zien? Casper vertelt: “We proberen een kopie van onze vestiging in Amsterdam te realiseren. Net als in Amsterdam, wordt de vestiging in Antwerpen full service-gericht. Van verkoop, verhuur en inkoop van containers tot het modificeren – we hebben 10.000 m2 tot onze beschikking om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarvan is 2800 m2 overdekt. In deze loodsen passen we onze containers aan naar de wens van de klant: denk aan het modificeren, spuiten en inrichten van containers. Ook het inbouwen van een elektrische installatie en het isoleren is veelgevraagd.”

 

Containers: niet alleen voor transport


De containervraag in Antwerpen is niet alleen zo hoog wegens de transportmogelijkheden. In België is onder andere een grote evenementenmarkt. Denk bijvoorbeeld aan Tomorrowland. “We doen ook veel met containerunits en koelcontainers. Deze kunnen worden gebruikt op evenementen als productieruimtes, kantoren, kassa’s en om dranken te koelen. Inmiddels hebben we al een aantal leuke huur- en verkoopopdrachten in Antwerpen.” aldus Casper. De containers van het bedrijf zijn veelzijdig, dat blijkt wel uit zijn verhaal.

 

 

De toekomst van CBOX


Het bedrijf is op een missie. De huidige vestigingen laten al zien dat de containermarkt een ontzettende groeimarkt is. Casper: “We willen een sterke positie veroveren in de containermarkt. Meerdere strategische vestigingen openen: zowel in Europa als wereldwijd. Dat moet lukken, als je ziet hoe snel de ontwikkeling de afgelopen jaren is gegaan. Ik ben ervan overtuigd dat dat succes te danken is aan het feit dat we onze klanten overal mee kunnen helpen. Van inkoop tot verkoop en modificatie. Blije klanten – dat is waar het uiteindelijk om draait en waar we het voor doen.”

 

 

Over CBOX


CBOX Containers coördineert de levering van een breed scala aan nieuwe en gebruikte containers over de hele wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en modificeren van nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en accommodatie. Vrijwel elk type is uit voorraad leverbaar: zee- en opslagcontainers, offshore DNV containers, koelcontainers, cabincontainers en milieucontainers. In 2011 werd de eerste vestiging van CBOX Containers geopend in Hongkong, China. Het duurde niet lang voordat het bedrijf zich uitbreidde naar Australië. In 2015 vestigde CBOX Containers zich ook in Amsterdam en later in Den Helder. Per 1 juli 2018 wordt de vestiging in Antwerpen geopend.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com