Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Creëer snel de ideale overdekte loods in de haven

Creëer snel de ideale overdekte loods in de haven0


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Creëer snel de ideale overdekte loods in de haven

19 oktober 2017

Bent u op zoek naar een geschikte overdekte loods of werkplaats in de haven? Een overdekt droogdok is een goede plek om schepen te bouwen en reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Helaas is het vinden van een werkbare oplossing niet altijd makkelijk.

Gelukkig is er een handige oplossing, want met de containers van CBOX bouwt u binnen no-time de ideale overdekte werkplaats in de haven.

Containers zijn erg geschikt, want ze zijn relatief goedkoop en gemakkelijk op te bouwen én af te breken. Maar dat is niet de enige reden waarom een overdekt droogdok van containers een goede oplossing is. Lees daarom snel verder als u meer wilt weten.

De voordelen van containers als overdekte werkplaats

Het gebruik van containers biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere oplossingen. De containers zijn makkelijk en snel te stapelen en net zo makkelijk weer te demonteren. Handig dus als u bijvoorbeeld een tijdelijk project heeft.

Uiteraard bieden containers de ideale bescherming tegen weer en wind. Ze zijn erg robuust en kunnen een aardig stootje hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw personeel en materiaal.  

Daarnaast kunt u de containers volledig naar wens aanpassen. We vinden voor iedere vraag een geschikte oplossing, zonder dat u er omkijken naar heeft. U bouwt daarom binnen de kortste tijd een loods die aan uw persoonlijke eisen voldoet.

 

Pas de containers naar wens aan

Denk daarbij aan de inrichting van de containers. Wat moet waar komen? Als u bijvoorbeeld ergens een toilet nodig heeft, dan regelen we dat voor u. Naast de inrichting speelt ook het uiterlijk een rol. U kunt de containers bijvoorbeeld in berijfskleuren laten spuiten of uw bedrijfslogo op de containers aanbrengen.

U beslist zelf hoeveel containers u nodig heeft en uiteraard kunt u kiezen of u de containers huurt of koopt. Als u een tijdelijke loods of werkplaats wilt bouwen is huren in de meeste gevallen de beste oplossing, want na het project heeft u waarschijnlijk niets meer aan de containers.


Wilt u een overdekte werkplaats of loods aanleggen en heeft u interesse in containers? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31 (0)20 216 1200 of nl.sales@cboxcontainers.com.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com