Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Duurzaam ondernemen in Amsterdam? Maak kennis met het PIT lab

Duurzaam ondernemen in Amsterdam? Maak kennis met het PIT lab0 Duurzaam ondernemen in Amsterdam? Maak kennis met het PIT lab1 Duurzaam ondernemen in Amsterdam? Maak kennis met het PIT lab2 Duurzaam ondernemen in Amsterdam? Maak kennis met het PIT lab3


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Duurzaam ondernemen in Amsterdam? Maak kennis met het PIT lab

02 augustus 2017

Bent u geïnteresseerd in duurzame (flex)werkplekken voor initiatieven? Neem dan zeker eens een kijkje bij het nieuwe PIT lab in Amsterdam Sloterdijk. Onlangs ging het PIT lab officieel van start. 

Het PIT lab staat voor gezond werken in circulaire architectuur en is hiervoor de ultieme testcase. Een fijne omgeving waarin effectief werken én fit naar huis gaan centraal staan – dat is het uitgangspunt van het PIT lab. Negen zeecontainers van CBOX vormen de basis voor de kantoren.

Het PIT lab staat in de ‘Tuin van Bret’, een innovatieve plek om groen te ondernemen en mensen te ontmoeten. Het is een circulaire ‘tuin’ met verschillende creatieve werkplekken en voorzieningen. Zo vindt u er bijvoorbeeld een wijngaard en een bijenpaleis.

Tuin van Bret

De Tuin van Bret ligt bij het Amsterdamse station Sloterdijk aan de rand van de Westhaven. De ‘tuin’ is in het leven geroepen om het gebied rond het station meer betekenis te geven. Zowel voor de inwoners van Amsterdam als het nabije havengebied.

De tuin biedt ruimte voor diverse initiatieven op het gebied van creativiteit, cultuur en food. De verschillende paviljoens zijn onder andere opgebouwd met behulp van gemodificeerde zeecontainers van CBOX.

Nu is daar het PIT lab bijgekomen, een innovatieve (flex) werkplek voor groene ondernemers. Centraal staan de cabin- kantoorcontainers, die een duurzame werkplek bieden.

Zeecontainers als kantoorpand

Het gebruik van zeecontainers als kantoorpand komt tegenwoordig steeds vaker voor. En dat is niet voor niets. Een cabin- kantoorcontainer biedt namelijk een aantal belangrijke voordelen:

  • De containers zijn zowel tijdelijk als definitief in te zetten;
  • zeecontainers zijn in allerlei maten beschikbaar;
  • en ze kunnen zelfs worden gemodificeerd, zodat ze aan uw specifieke eisen voldoen.

Zeecontainers kunnen bijdragen aan verantwoord bouwen, omdat het gebruik van containers kan  bijdrage aan een veel efficiënter bouwproces. Bovendien zijn zeecontainers erg duurzaam, omdat ze enorm sterk zijn, weinig afbreuk vertonen, nauwelijks onderhoud behoeven en een zeer lange levensduur hebben. Deze factoren hebben meegespeeld in het besluit om gebruik te maken van CBOX cabin- kantoorcontainers tijdens de realisatie van het PIT lab.
 

Duurzaam ondernemen

De verbondenheid met landschap en de natuur staat centraal in duurzaam ondernemen. Veel ondernemers zoeken naar manieren om bij te dragen aan duurzaamheid. Een (flex)werkplek bij het PIT lab is daarvoor een uitstekende keuze.

In de Tuin van Bret en het PIT lab draait alles om duurzaamheid en groen ondernemen. En dat doet u natuurlijk niet alleen. Als u in het PIT lab gaat werken, bent u omringd door gelijkgestemde ondernemers. Ideaal dus om te netwerken en aan nieuwe initiatieven te werken.
 

Wilt u meer weten over dit project of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het gebruik van containers als kantoorruimte, neem dan contact op met nl.sales@cboxcontainers.com of bel naar +31 (0)20 – 225 9948.

 

 

 Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com