Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Een pop-up store: iets voor u?

Een pop-up store: iets voor u?0 Een pop-up store: iets voor u?1 Een pop-up store: iets voor u?2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Een pop-up store: iets voor u?

28 juni 2017

Nog niet zo lang geleden werden pop-up stores gezien als een trend-dingetje. Een hype die snel over zou vliegen. Maar niets blijkt minder waar. De pop-up store is intussen een succesnummer in de marketingtoolkit van menige verkooporganisatie. Alleen, waar vind u de juiste ruimte? Wat dacht u van een zeecontainer? Deze kunt u geheel naar uw wensen inrichten en tijdelijk ergens plaatsen. Actie voorbij? Dan verplaatst u de container gewoon naar een andere plek.

Refresher: wat is een pop-up store

Kort gezegd: een winkel. Een fysieke winkel die voor een korte tijd de deuren opent. Vaak is al voor de opening bekend wanneer de winkel weer weg zal zijn. De korte beschikbaarheid is het onderscheidende kenmerk. Voor fabrikanten een ideale weg om relatief goedkoop nieuwe markten te testen of overstock weg te werken. Voor seizoensgebonden bedrijven de manier om een fysieke winkel open te stellen in het seizoen. En uiteraard dé manier voor online shops om toch te experimenteren met een ‘echte’ winkel.

Waarom werkt dat, zo’n pop-up store?

Wij Nederlanders zijn natuurlijk koopjesjagers. Zet ergens ‘outlet’ bij en u krijgt garandeert een hoge opkomst. Sample sale, zelfde verhaal. Zeker in die gevallen waar een pop-up store wordt ingezet om de oude voorraad versneld weg te krijgen is dit al reden genoeg. Maar er is meer. Van de pop-up store is bekend dat deze maar kort beschikbaar is. Dit geeft een zekere psychologische drang om erheen te gaan. U wilt deze koopjes niet missen, toch?

Beschikbare winkelruimte

Tijdens de economische crisis was het heel lastig voor vastgoedondernemers om winkelpanden verhuurd te krijgen voor de langere termijn. Om een winkel voor een of twee maanden te verhuren maakte de leegstand iets minder kostbaar. Het bleek ook een goed middel om de loop in het betreffende pand te houden en kraken tegen te gaan. Inmiddels gaat het weer iets beter in de verhuur van winkelruimte waardoor er minder plek is voor de pop-up store. Tijd om naar alternatieven te kijken.

De zeecontainer als pop-up store

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar een zeecontainer kunt u uitstekend inrichten als een tijdelijke winkel. De tijd dat u alleen maar huurtoiletten in een zeecontainer kon krijgen is echt voorbij. Omdat u de container eenvoudig kunt verplaatsen, kunt u hem op elke denkbare plek neerzetten. Daarnaast zijn ze stevig: buiten de openingstijden is de zeecontainer goed af te sluiten en voldoende stevig om de meeste criminelen buiten te houden.

Naar uw specificaties

Een zeecontainer huren heeft veel voordelen. Los van de robuuste buitenkant, zijn ze eenvoudig te koppelen en stapelen. Daar zijn ze uiteindelijk voor gemaakt. Zo kunnen we de containers helemaal naar uw wensen aanpassen. Meerdere containers naast of op elkaar voor een grote ruimte, een enkele voor een intieme ruimte. Doorspelen op het robuuste karakter van de container of juist elegant chique aan de binnenkant. Het kan allemaal. Zelfs openslaande luiken en een keuken behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u een pop-up store?

Plant u net een marketingevenement met een pop-up store, maar heeft u de juiste locatie nog niet gevonden? Overweeg dan eens om tijdelijk een zeecontainer te huren. Heel duurzaam, de container kunt u zonder problemen meerdere keren inzetten. Wilt u uw plannen eens doorspreken? Bel ons dan. We verbazen u graag met alle mogelijkheden.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com