Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Het huren van een opslagcontainer: Wat komt erbij kijken?

Het huren van een opslagcontainer: Wat komt erbij kijken?0 Het huren van een opslagcontainer: Wat komt erbij kijken?1 Het huren van een opslagcontainer: Wat komt erbij kijken?2 Het huren van een opslagcontainer: Wat komt erbij kijken?3 Het huren van een opslagcontainer: Wat komt erbij kijken?4


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Het huren van een opslagcontainer: Wat komt erbij kijken?

10 februari 2017

Of je nu bezig bent met het organiseren van een evenement, het opzetten van een zakelijk (bouw)project of een persoonlijke verbouwing, beperkte ruimte blijkt vaak het geval. Het is in deze situatie goed om na te denken over het tijdelijk huren van een opslagcontainer. Het overzichtelijk en veilig opslaan van je spullen zorgt voor veel rust in het verdere traject van een project. Maar waar moet je allemaal op letten bij het huren van een opslagcontainer? Wij nemen de belangrijkste aspecten met je door.

Kwaliteit en veiligheid van de opslagcontainer

Het tijdelijk huren van een opslagcontainer neemt je een hoop zorgen uit handen. Allereerst ben je op zoek naar een kwaliteitsgarantie. Een erkend containerverhuurbedrijf zal je hierin voorzien en sluit onnodige risico's uit. Middels kwaliteitscontroles verzekeren wij, CBOX Containers, je van de hoogste kwaliteit opslagcontainers. Elke container wordt persoonlijk gecheckt op basis van strenge kwaliteitspijlers om elke klant te verzekeren van de beste kwaliteit opslagcontainer. Kwaliteit en veiligheid staan dan ook hoog in ons vaandel.

Formaat opslagcontainer

'Hoeveel spullen heb ik en welk formaat opslagcontainer voorziet hierin?' Dit is een essentiële vraag in het kiezen van de juiste opslagruimte. Om je hierin te voorzien biedt CBOX Containers een veelzijdig aanbod, variërend van opslagcontainers van 6 tot 45 voet/feet. Daarnaast is het ook mogelijk om de opslagcontainer aan uw persoonlijke wensen te modificeren. Elk type container kan aangepast worden naar uw specifieke behoeften, uiteraard zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van deze containers. Uw idee, onze opdracht.

Transporteren

Los van het formaat opslagcontainer is het niet mogelijk om deze zelf op een aanhanger te vervoeren. Door onze omvangrijke expertise op het gebied van containers en transport zijn wij in staat om u te voorzien in transport oplossingen. Door wereldwijde depots en verschillende samenwerkingen met partners biedt CBOX Containers een snel en voordelig transport, leverbaar op elk adres. Lokaal, nationaal of wereldwijd, wij beschikken over de kennis en expertise om de opslagcontainer met uw specifieke wensen zeer snel te transporteren.

Huurprijs van de opslagcontainer

Naast het brede aanbod van verschillende type containers, biedt CBOX Containers ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wist u dat opslagcontainers al te huur zijn vanaf 1 euro per dag? Het huren van een container bij CBOX kan dan ook tegen een scherpe en lage prijs.

Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om al je vragen en specifieke wensen met ons door te nemen. Wij zijn te bereiken via +31 (0)20 216 1200 en nl.sales@cboxcontainers.com. Daarnaast kun je ook altijd een offerte aanvragen. Kies daarvoor eerst een container.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com