Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Inboedel verhuizen met verhuiscontainers

Inboedel verhuizen met verhuiscontainers0 Inboedel verhuizen met verhuiscontainers1 Inboedel verhuizen met verhuiscontainers2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Inboedel verhuizen met verhuiscontainers

22 september 2017

Waar vroeger de verhuiswagen veelal werd ingezet, is de verhuiscontainer momenteel zijn weg aan het vinden. Voor een verhuisbedrijf brengt het kopen of huren van een verhuiscontainer namelijk veel voordelen met zich mee:

  • -Grote opslagruimte – tot wel 40ft;
  • -goed beveiligd tegen weersomstandigheden en inbraak;
  • -wij leveren de verhuiscontainer volledig naar wens bij uw bedrijf af;
  • -verhuiscontainers zijn qua design volledig aan te passen naar uw specifieke wensen.

Wat maakt een verhuiscontainer interessant?

De verhuiscontainers van CBOX Containers zijn beschikbaar in diverse afmetingen: 6ft, 8ft, 10ft, 20ft en 40ft. Hierdoor kunt u afhankelijk van uw verhuisklus en vervoersmogelijkheden de juiste container inzetten. Twijfelt u over de geschikte afmeting van een verhuiscontainer voor uw bedrijf? Neem dan contact op. Onze experts denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw vraagstuk.

Daarnaast is een verhuiscontainer uitermate geschikt voor een beschermde opslag van materialen. Het inbraakbestendige karakter maakt het heel eenvoudig om uw verhuisgoederen op te slaan gedurende het uitvoeren van een verhuizing. Dit geldt ook voor de inboedel van uw klanten, die volledig beschermt bewaard zullen blijven.

 

Verhuiscontainer inrichten volgens de huisstijl van uw bedrijf

Mocht u graag een container willen met uw bedrijfslogo erop, dan is dat ook mogelijk. Ook speciale modificatiewensen voeren we graag voor u uit. Zo kunt u de ideale verhuiscontainer creëren voor uw verhuisbedrijf.  

 

Een gebruikte verhuiscontainer kopen

Het is bij CBOX Containers mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte verhuiscontainers aan te schaffen. Gebruikte containers kunnen gebruikerssporen bevatten, maar zijn hierdoor wel een goedkopere optie dan een volledig nieuwe container. Uiteraard zijn de gebruikte verhuiscontainers nog steeds in goede staat om u jarenlang van dienst te zijn. Heeft u hier geen problemen mee, dan is het voor u een perfecte oplossing om een goede verhuiscontainer te kopen zonder de volle prijs te hoeven betalen.

 

Liever huren?

Wilt u liever een verhuiscontainer huren, dan is dat ook een optie. U kunt een verhuiscontainer al huren vanaf €1,- per dag.

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van een verhuiscontainer? Neem dan contact op met CBOX Containers. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen op onze productpagina.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com