Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Kantoor bouwen met cabins?

Kantoor bouwen met cabins?0 Kantoor bouwen met cabins?1 Kantoor bouwen met cabins?2 Kantoor bouwen met cabins?3


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Kantoor bouwen met cabins?

19 juli 2017

De tijd dat containers alleen maar voor vervoer werden ingezet ligt ver achter ons. Wist je dat containers steeds vaker worden ingezet om duurzaam en ecologisch verantwoord te bouwen? Zoals cabins bijvoorbeeld, voor het bouwen van kantoren. Het scheelt veel tijd en dus geld in het bouwproces. De containers zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze enorm sterk en daarom zeer duurzaam zijn. Door de standaardisatie zijn ze zeer goed te koppelen en te stapelen.

Met cabins bouwt u uw kantoor in elke maat

Juist omdat cabins zo gemakkelijk te koppelen en te stapelen zijn, kunt u elk denkbare maat kantoor realiseren. Zolang u maar in containermaten denkt tijdens het ontwerp. De containers zelf zijn snel aan te passen naar alle eisen van deze tijd en wensen van de klant, met dank aan ons Engineeringsteam.

Met alle faciliteiten

Wanneer u cabins naast elkaar ziet staan, zijn kantoren misschien niet het eerste waar u aan denkt. Toch worden ze hier steeds vaker voor gebruikt. Het inbouwen van elektra en sanitair is geen probleem, deze installaties zijn in een handomdraai aangelegd. Wanneer u kiest voor een High Cube container uitvoering met een plafondhoogte van 2,6 meter, schept u ook nog eens een prettig werkklimaat.

Tijdelijk of definitief bouwen

De cabins worden bij ons aangepast en daarna naar uw locatie gebracht, op een vrachtwagen. Op locatie worden ze geplaatst en aangesloten op de infrastructuur. Cabins lenen zich daarom bij uitstek als tijdelijk kantoor, wanneer u gaat verbouwen bijvoorbeeld. Ook kunnen de cabins fungeren als uitwijklocatie voor calamiteiten. De eigen creativiteit is de enige beperking. Verbouwing klaar? Dan halen we de cabins gewoon weer op. Is het geen uitwijklocatie, maar een definitieve oplossing? Dan is het verstandig om de cabins in eigendom te nemen en voor een langdurige plaatsing te kiezen. Wilt u verhuizen? In dat geval kunt u uw kantoor gewoon meenemen naar uw nieuwe adres.

Altijd in uw huisstijl

Nog zo’n sprekend voordeel van het werken met containers. Het is niet alleen eenvoudig om de ruimte in te richten of een raampje extra in de muur te maken. De binnen- en buitenzijde zijn ook gemakkelijk in de juiste kleur te krijgen. Wilt u het nieuwe kantoor in de hoofdkleuren van uw logo? Geen probleem. Een neutrale kleur en uw logo en bedrijfsnaam levensgroot op de zijkant? Ook dat is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om na enige tijd een andere vormgeving aan de container mee te geven. Dat geeft weer nieuwe mogelijkheden als het gaat om een creatieve uitstraling.

Milieuvriendelijk gebouwd

Het bouwen met containers is groen bouwen. Een volwaardig, duurzaam alternatief voor het bouwen met beton en bakstenen. Een vooraf in onze werkplaats gebouwd casco plaatsen we op een eenvoudige fundering. Door het gestandaardiseerde ontwerp van de containers kunnen deze eenvoudig worden op- en afgebouwd. Demontage van een bestaand containerkantoor kan daarom snel en efficiënt worden gerealiseerd.

Wilt u ook een duurzaam kantoor bouwen?

Snel klaar, eenvoudig plaatsen en van alle gemakken voorzien. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact op met CBOX Containers. Heeft u eerst nog vragen over uw specifieke situatie? Schroom dan niet om ons te bellen. Onze experts denken graag met u mee over een oplossing op maat.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com