Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Koelcontainer: ideaal voor geconditioneerde opslag

Koelcontainer: ideaal voor geconditioneerde opslag0 Koelcontainer: ideaal voor geconditioneerde opslag1 Koelcontainer: ideaal voor geconditioneerde opslag2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Koelcontainer: ideaal voor geconditioneerde opslag

05 juli 2017

Wilt u goederen geconditioneerd vervoeren maar heeft u daar geen transportmiddelen voor? Organiseert u een evenement en heeft u gekoelde opslag nodig voor drank en voedsel? De koelcontainer is hier de ideale oplossing voor.

Warm en koud

Eigenlijk is koelcontainer de verkeerde naam. U kunt de temperatuur namelijk instellen van -25 graden tot en met +25 graden, dus eigenlijk is het een container voor temperatuur gecontroleerde opslag. De reefer container laat zich gemakkelijk plaatsen en verplaatsen. Na plaatsing, de temperatuur die u wenst instellen en het is klaar. De container kan dienen als opslag maar ook als koeling.

Ideaal voor festival en events

Zeker als het gaat om tijdelijke opslag of koeling, ziet u steeds meer dat de cateraar een koelcontainer inzet. Het transport van de container is eenvoudig en eenmaal ter plekke fungeert het als koelcel. Bij grotere events is het ook mogelijk om meerdere naast of op elkaar te plaatsen - zo kan uw koelopslag ook gelijk als decor dienen. Ze zijn er nu eenmaal voor gebouwd!

Ook voor transport

Een container is natuurlijk niet alleen als stationaire unit te gebruiken. Van oorsprong zijn containers ontworpen om grote hoeveelheden goederen in te stouwen en eenvoudig te transporteren. Dat kan natuurlijk nog steeds, ook met de reefer container. Het grote voordeel is dat de container is voorzien van een ingebouwde koeling. Hierdoor hoeft de transporteur niet meer te investeren in een koelwagen omdat de container gewoon op een trailer kan worden geplaatst.

Huur en koop

Alle maten containers zijn beschikbaar voor huur of koop, dit geldt ook voor gebruikte containers. Alle denkbare aanpassingen aan de container zijn bespreekbaar, en deze voeren we zelf in onze werkplaats uit.

Een volledig pakket

Natuurlijk kunnen we de nodige accessoires meeleveren. Electra, oprijplaten of stellingen voor de inrichting van de container. Alles wat nodig is voor de inzet van de koelcontainer voor uw doel kunnen we verstrekken.

Meer weten over de koelcontainer?

Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. We spreken graag uw specifieke wensen door en geven dan aan wat de mogelijkheden zijn, om tot een ideale oplossing te komen. Dit contact is uiteraard geheel vrijblijvend.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com