Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Offshore DNV containers: een veilig transport in een complexe industrie

Offshore DNV containers: een veilig transport in een complexe industrie0 Offshore DNV containers: een veilig transport in een complexe industrie1


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Offshore DNV containers: een veilig transport in een complexe industrie

21 juni 2017

De extreme omstandigheden in offshore transport en belading vereist dat containers in deze industrie voldoen aan de hoogste veiligheidsregelgeving. Of de containers nu voor offshore, on-shore, near-shore, of de winning van olie, gas en windenergie worden ingezet, al deze toepassingen vragen om efficiënte en veilige logistieke oplossingen.

DNV gecertificeerd

CBOX containers voldoen aan de wereldwijde standaard voor een veilig gebruik. Al het voor offshore geschikte equipment is gecertificeerd door Det Norske Veritas (DNV 2.7-1), maar ook door Lloyd's Register of London en andere instanties. Verder worden alle CBOX offshore containers geleverd met de juiste certificaten en databoeken.

Een passend offshore transport voor elke vracht

CBOX containers zijn volledig beschermd tegen zware omstandigheden van wind, water en ongedierte. Verder zijn onze offshore containers gemakkelijk te beladen. Dit is een groot voordeel in de extreme omstandigheden in de offshore industrie. CBOX Containers verzorgt ook complete modificaties om zo voor iedere toepassing maatwerk te kunnen leveren. Alle containers kunnen op individuele basis worden gepersonaliseerd, variërend van achterdeuren, afneembare zijdes tot dak bogen, ook onderwerpen als elektra, ventilatie etc. zijn bespreekbaar.

Ons container aanbod binnen deze complexe offshore industrie is groot. Zo bieden wij de standaard DNV Containers, baskets, open-top containers maar ook op de meer gespecialiseerde vragen kunnen wij maatwerk bieden.

Veilig internationaal transport

Het gehele assortiment van CBOX Containers is gebouwd conform de internationaal geldende ISO-normeringen welke van zeer groot belang zijn in de maritieme offshore-industrie. Hierdoor kunnen containers gemakkelijk internationaal getransporteerd worden, op de meest veilige manier.

We denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw specifieke offshore werkzaamheden. We leveren snel en voordelig op elke locatie wereldwijd. Neem nu vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)20 216 1200 of nl.sales@cboxcontainers.com.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com