Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Offshore transport nodig voor het plaatsen van windmolens?

Offshore transport nodig voor het plaatsen van windmolens?0 Offshore transport nodig voor het plaatsen van windmolens?1 Offshore transport nodig voor het plaatsen van windmolens?2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Offshore transport nodig voor het plaatsen van windmolens?

09 augustus 2017

U weet vast dat energie een van de belangrijkste onderdelen van de economie is. Zonder energie komt de maatschappij stil te liggen. Vroeger werden voornamelijk fossiele brandstoffen gebruikt. Maar tegenwoordig beweegt de wereld steeds meer naar schone, duurzame energie.

Windmolenparken dragen daar een hoop aan bij en zijn de toekomst voor het opwekken van groene energie. Het plaatsen van windmolens in bijvoorbeeld de Noordzee is een lastige klus en gebeurt soms in moeilijke omstandigheden. Een veilig offshore transport en containers die voldoen aan de strengste veiligheidsregelgeving, zijn daarom een must.

CBOX Containers kan u hierbij helpen. In dit artikel leggen we u uit waarom we dé partner voor offshore transport zijn.

Kies voor veilig offshore transport

Zoals aangegeven worden windmolens geregeld in extreme weersomstandigheden geplaatst. Ook het offshore transport is daarom onderhevig aan de grillen van de natuur. Containers worden dikwijls opgehesen en vervoerd in lastige omstandigheden. Wanneer u offshore windmolens wilt plaatsen, wilt u niet dat er iets mis gaat met het transport. Hier zijn immers grote belangen mee gemoeid. Om materiële schade te voorkomen, is het noodzakelijk dat u gebruikmaakt van veilige offshore containers.

CBOX Containers verzekert dat ons offshore equipment aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Onze offshore containers zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle gestelde offshore eisen (DNV 2.7-1). Uiteraard worden deze containers allemaal gecertificeerd door intanties als o.a. Lloyd’s Register, GL etc.

Bovendien zijn onze offshore containers volgens de ISO-normen gemaakt, waardoor u ze gemakkelijk internationaal kunt vervoeren.

Vertrouw op de beste kwaliteit containers

Voor een veilig en succesvol offshore transport is het belangrijk dat de containers van de hoogste kwaliteit zijn. We werken met gekwalificeerde lassers en volgens gecertificeerde lasprocedures en maken gebruik van hoogwaardige materialen.

Al onze offshore containers worden periodiek aan een kwaliteitscontrole onderworpen. Ook lopende testprogramma’s maken deel uit van de dienst. We doen er alles aan om de hoogste standaard in offshore transport te behouden, zodat de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd blijft.

We leveren zowel standaard als gemodificeerde offshore containers. Iedere situatie vraagt immers om een andere, eigen aanpak.

De containers van CBOX zijn reeds veelvuldig en succesvol ingezet in de offshore-wind, dus u kunt volledig op onze ervaring en expertise vertrouwen. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw specifieke offshore werkzaamheden. We leveren snel en voordelig op elke locatie wereldwijd. Neem nu vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)20 216 1200 of nl.sales@cboxcontainers.com.Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com