Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Steel de show met evenementencontainers

Steel de show met evenementencontainers0 Steel de show met evenementencontainers1 Steel de show met evenementencontainers2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Steel de show met evenementencontainers

22 februari 2017

Een succesvol evenement vereist een goede organisatie, een strakke planning en een uitnodigende locatie. Maar een betrouwbare en aantrekkelijke opbouw zijn ook van groot belang. Het huren of kopen van CBOX evenementencontainers helpt jou bij het creëeren van een indrukwekkende look and feel waar jouw bezoekers nog lang over zullen napraten.

Evenementenopbouw

De vormgeving van een evenement is een essentieel onderdeel in het bieden van een complete ervaring aan jouw bezoekers. Een industrieel design, felle kleuren of een op maat gemaakt design met logo’s, branding of projecties. De mogelijkheden met CBOX event containers zijn enorm. Alles kan om jouw evenement net dat beetje extra mee te geven.

Breed aanbod container mogelijkheden

Naast de grote variatie in afmetingen, bieden wij, CBOX Containers, ook een breed aanbod in verschillende type containers. Event containers kunnen jouw evenement op vele manieren verrijken. Zo is het mogelijk om deze in te zetten als normale opslagcontainers, kassa units of kunnen ze dienen als verkleedruimtes. Ook is het mogelijk om speciale koelcontainers (reefer) te huren. Deze koelcontainers zijn temperatuurgestuurd en zorgen voor een optimale bewaring van voedingsmiddelen. Of kies voor een container die getransformeerd is naar een op maat gemaakte bar, waarin bezoekers op een praktische en hippe plek gezamenlijk een drankje kunnen doen.

Daarnaast is het voor elk type container ook mogelijk om aangepast te worden naar uw persoonlijke behoeften. Modificaties kunnen verschillen van deuren/ramen, mobiele werkplekken, of pop-up stores, die perfect zijn voor de verkoop van merchandise artikelen.

Milieubewust karakter

Het gebruik van event containers voor de opbouw van evenementen oogt niet alleen mooi en strak, maar heeft nog een ander bijkomend voordeel: duurzaamheid. Door het herbruikbare karakter van evenementencontainers zijn deze minder schadelijk voor het milieu dan het bouwen van constructies via verscheidene materialen. Met de groeiende vraag om een bewustere omgang met het milieu, zijn CBOX evenementencontainers een goede aanvulling op jouw evenement.

Kwaliteitsgarantie

Naast het duurzame karakter van evenementencontainers, zijn ze ook heel veilig. Elke container wordt persoonlijk gecheckt wanneer deze verhuurd of verkocht wordt op basis van strenge kwaliteitspijlers om elke klant te verzekeren van de beste kwaliteit container op alle facetten.

Eenvoudig besteld. Snel geleverd.

Bij CBOX Containers kies je uit een groot aantal maten en type containers. Wij denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw evenement- of festivalopbouw. We leveren snel en voordelig op elke locatie. Neem nu vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)20 216 1200 en nl.sales@cboxcontainers.com.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com