Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Tijdelijk een sanitair unit huren

Tijdelijk een sanitair unit huren0 Tijdelijk een sanitair unit huren1 Tijdelijk een sanitair unit huren2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Tijdelijk een sanitair unit huren

27 september 2017

Wilt u een sanitair unit huren voor een evenement of als tijdelijke voorziening op bouwwerken of kantoorcomplexen? Of u nu op zoek bent naar vele wc-voorzieningen voor een festival of één enkele unit voor uw bouwplaats, CBOX Containers biedt een passende oplossing voor elk (tijdelijke) vraagstuk.

In de container zijn meerdere urinoirs, wastafels, toiletten en zelfs douches geplaatst. CBOX Containers verhuurt sanitair units van 10 en 20ft. Deze standaard containers zijn 6055 x 2435 x 2591 mm (LxBxH buiten maten). In de sanitair units is rekening gehouden met voldoende loopruimte en privacy.

Het grote voordeel is dat deze containers eenvoudig te plaatsen zijn, waardoor ze vrijwel direct inzetbaar zijn. Het grote voordeel van een sanitair unit ten opzichte van een plaskruis wc is niet alleen de verhoogde mate van privacy, maar ook de voorziening van fris water in plaats van stilstaand water of chemische producten. Daarnaast sluiten we de container aan op stroom en de afvoer. In koudere wintermaanden kunnen de containers ook verwarmd worden met een warmtevoorziening.

Bent u op zoek naar een speciale maatoplossing? Neem dan contact op met CBOX Containers. Ons Engineeringsteam is in staat om een sanitair unit te bouwen, volledig aangepast naar uw wensen. Elke situatie vraagt nu eenmaal om een andere oplossing.

Verschillende varianten containers

Een sanitair unit kan dus ook uitgebreid worden met een volledige douchecontainer. Deze kunt u er apart bij huren of kopen.

De douchecontainer

De douchecontainer is een gemodificeerde zeecontainer voorzien van loopdeur en raam en verschillende douche-units. De container is geïsoleerd, voorzien van verwarming, ventilatie en zelfs uitgerust met boilers om zelf een continue flow van warm water te genereren. De vloer is voorzien van een PVC laag en uiteraard is de unit verlicht. Iedere douche-unit heeft apart een douchekop en warm en koud water knoppen om zelf de temperatuur te bepalen. De installatie is zeer eenvoudig. Het is letterlijk plug en play.

​Een sanitair unit huren

Bent u geïnteresseerd in een sanitair unit van CBOX Containers, of heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of levertijden? Neem dan contact op met ons. U kunt ook direct een offerte aanvragen.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com