Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Tijdelijke schaftruimte huren? Uw cabin compleet op de bouwplaats

Tijdelijke schaftruimte huren? Uw cabin compleet op de bouwplaats0 Tijdelijke schaftruimte huren? Uw cabin compleet op de bouwplaats1 Tijdelijke schaftruimte huren? Uw cabin compleet op de bouwplaats2


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Tijdelijke schaftruimte huren? Uw cabin compleet op de bouwplaats

08 februari 2017

Elke werkplek verdient een comfortabele kantine. Na een ontspannen kopje koffie of stevige lunch met collega’s, kunt u er weer vol tegenaan. Met het weerbarstige Nederlandse weer is dat extra van toepassing op bouwplaatsen, renovatiewerkzaamheden of locaties waar schilders aan het werk zijn. Maar juist bij dit soort projecten heeft u beperkt de tijd en ruimte. Hoe zorgt u toch voor een schaftruimte die aan alle gemaks- en veiligheidseisen voldoet?

Stapelbare cabins. Efficiënt omgaan met ruimte.

Elk project brengt eigen eisen met zich mee. Wellicht is er naast een schaftkeet ook behoefte aan een aparte vergaderruimte of opzichterswerkkamer. Waar kleden werknemers zich om? Is er ruimte voor een werkbank, elektrische installaties, extra opslag of sanitair? Om ruimte te besparen kunt u verschillende cabines boven op elkaar plaatsen. CBOX containers biedt de mogelijkheid om een compleet turn-key gebouw in korte tijd op te zetten.

Voldoen aan alle eisen van de Arbowet

Er zijn nogal wat voorwaarden waar een schaftruimte aan moet voldoen. Een aantal regels liggen voor de hand. Een schaftruimte moet bijvoorbeeld voldoende verwarmd, brandveilig en geventileerd zijn. Ook is het belangrijk dat er daglicht binnenkomt en er ruimte is voor alle werknemers. Een onderdeel van die regel is dat er voldoende stoelen en tafels beschikbaar zijn.

CBOX 20ft kantoorunit

 

Meubels naar keuze meegeleverd

Om dubbel werk te voorkomen, kunt u het bij het leveren van CBOX containers gelijk al het benodigde meubilair bijbestellen. Denk bijvoorbeeld aan tafels en stoelen in verschillende afmetingen. Maar ook een bureau is mogelijk.

Keuken of toilet inbouwen? Geen probleem.

Waarom aparte toiletten voor uw bouwplaats bestellen als u het ook in de (stapelbare) cabins kan laten leveren? Afhankelijk van de grootte van uw project kiest u voor een volledige sanitair cabin, of combinatie van toilet en kantoor. Het leveren van een mini-keukenblok behoort ook tot de mogelijkheden.

Eenvoudig besteld. Snel geleverd.

Bij CBOX containers kiest u uit een groot aantal maten en types containers. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw bouwplaats, renovatieproject of schilderwerkzaamheden. We leveren snel en voordelig op elke locatie in Nederland op. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com