Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Blogs Waar houdt uw strandpaviljoen zijn winterslaap?

Waar houdt uw strandpaviljoen zijn winterslaap?0 Waar houdt uw strandpaviljoen zijn winterslaap?1


Deel dit bericht.

Gebruik onderstaande buttons.Waar houdt uw strandpaviljoen zijn winterslaap?

28 juli 2017

Bezoekers zien in de warme zomermaanden alleen de mooie aspecten van het strandleven. Zon, zee en een ijskoud drankje op het terras. Maar als strandpaviljoenhouder heeft u ieder seizoen te maken met het op- en afbouwen van uw strandtent. In de zomer staat het paviljoen prachtig op het strand, maar waar laat u hem in de winter?

 

Ontzorgen met zeecontainers

Zeecontainers worden al jaren ingezet om grote hoeveelheden goederen te vervoeren. Door de blokkendoosbouw zijn de containers uitstekend te vervoeren. En ze hebben veel binnenruimte natuurlijk. Daarom worden ze de laatste jaren steeds vaker ook ingezet voor andere zaken dan transport. Als speciale bar op evenementen, voor woningbouw maar ook voor opslag. Zeker als het gaat om hoeveelheden die u niet even achterin de auto gooit om naar de Shurgard te brengen. Zo’n strandtent past perfect in zo’n container. En door de stevige bouw van de container is er nauwelijks kans op beschadigingen in de winter.

 

U hoeft ze niet te kopen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een zeecontainer kunt u huren in alle beschikbare afmetingen. En natuurlijk eenvoudig te transporteren, daar zijn ze uiteindelijk voor gemaakt. Vanaf uw stekkie aan het strand kunnen ze naar elke locatie ter wereld worden getransporteerd. En weer terug voor de volgende zomer.

Zo simpel is het

Wij brengen op de afgesproken datum de container of meerdere containers naar uw locatie. U verzorgt zelf de afbouw van de strandtent en zorgt dat alles in de container komt. Is dat klaar, dan halen we de container(s) weer op en brengen we het naar uw opslaglocatie. Daar mogen ze dan overwinteren. Eenvoudig toch?

 

Ook opslag is mogelijk

Als u geen vaste plek heeft om uw strandpaviljoen op te slaan, dan kunnen we u daarin ook van dienst zijn. Naast veel verschillende containers, beschikken we ook over een groot opslagterrein. Uw strandtent kan dus een mooie plaats krijgen, op ons beveiligd terrein.

 

Wil uw strandtent ook bij ons overwinteren?

Wij bieden een full-service concept aan. Aan u de keuze of u enkel de containers wilt huren of ook de opslag gedurende de winter erbij wilt. We halen en brengen uw strandpaviljoen in ieder geval.

 

Meer weten?

Als u nog op zoek bent voor komende winter dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Pak de telefoon en bel ons. Samen komen we tot de perfecte oplossing om uw strandpaviljoen de winter door te helpen.Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com