Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Cabin- kantoorcontainer huren Amsterdam

Cabin- kantoorcontainer huren Amsterdam


Wilt u een cabin- kantoorcontainer huren en geleverd krijgen in Nederland? Huur dan bij CBOX Containers Netherlands in Amsterdam. Zowel het kantoor als het grote vaste depot zijn gevestigd aan de Amsterdamse haven op de USA Terminal. Deze multipurpose terminal is de ideale locatie om cabin- kantoorcontainers aan te passen en te transporteren naar ieder adres in Nederland. Via diverse transportmogelijkheden kunnen de cabin- kantoorcontainers snel en voordelig afgeleverd worden.

Kantoor CBOX Containers in Amsterdam voor advies en vragen

Het kantoor in Amsterdam is er voor vragen en service over het huren van cabin- en kantoorcontainers. Het CBOX Engineeringsteam staat altijd voor u klaar om u te helpen met uw vraagstuk over extra kantoorruimte voor uw evenement of tijdelijk project. Door ruime ervaring met het verhuren van cabin- kantoorcontainers aan evenementen en projecten in heel Nederland kan CBOX Containers u altijd op weg helpen met uw keuze. Zowel met vragen over benodigde ruimte, speciale eisen of veiligheidsnormen, kunt u contact opnemen met het kantoor in Amsterdam. CBOX Containers heeft de kennis in huis om uw bedrijf te adviseren.

Snelle levering cabin- kantoorcontainers vanuit Amsterdam

CBOX Containers heeft grote voorraden diverse typen cabin- kantoorcontainers beschikbaar op het vaste depot in Amsterdam. Doordat dit vaste depot gelegen is op de USA Terminal in de Amsterdamse haven en hierdoor geniet van de mogelijkheid om de containers snel via allerlei transportmogelijkheden te transporteren, kan CBOX Containers snel leveren op ieder adres in heel Nederland. Tevens kan vanaf dit depot cabin- en kantoorcontainers geleverd worden naar het buitenland. Het is mogelijk om cabin- kantoorcontainers te leveren op ieder adres via de binnenvaart, treinverkeer, vrachtwagen en diepzeetransport. Dit is mogelijk doordat de meeste cabin- kantoorcontainers gebouwd zijn in standaard ISO maten. Wilt u zeker weten of een gewenste cabin- kantoorcontainer op tijd voor uw project of evenement geleverd kan worden? Bel dan met het kantoor in Amsterdam voordat u een offerte aanvraagt.

CBOX Containers gevestigd op de grootste Terminal van Nederland

CBOX Containers Netherlands is gevestigd op de grootste multipurpose terminal van Nederland. Behalve grote voorraden cabin- kantoorcontainers zijn de aanwezige technische productkennis en de samenwerkingen met partners grote voordelen van deze locatie. Vanuit deze Terminal (de United Stevedores Amsterdam, (USA) Terminal), kunnen cabin- kantoorcontainers via vele transportmogelijkheden snel vervoerd worden naar iedere project- of evenementenlocatie. Mocht een cabin- kantoorcontainer speciale eisen hebben of omgebouwd moeten worden naar de wensen van de klant, dan kan dit ook op deze Terminal. Alle modificaties en onderhoud gebeurd door CBOX Containers zelf op deze locatie.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com