Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Cabin- kantoorcontainer kopen Amsterdam

Cabin- kantoorcontainer kopen Amsterdam


Op zoek naar een Cabin- kantoorcontainer om te kopen? Dan bent u in Amsterdam bij CBOX Containers aan het juiste adres. CBOX Containers heeft in Amsterdam een groot vast depot op de USA Terminal in de Amsterdamse haven met een ruim assortiment Cabin- kantoorcontainers. Diverse typen en maten kunnen gekocht worden. Het standaard assortiment om te kopen vindt u overzichtelijk op de website. De Cabin- kantoorcontainers eenmaal gekocht bij CBOX Containers kunnen snel geleverd worden vanuit Amsterdam naar ieder adres in Nederland en daarbuiten.

CBOX Containers Netherlands: kantoor in Amsterdam

Naast het vaste depot in Amsterdam, is één van de drie kantoren van CBOX Containers ook gevestigd in Amsterdam. Het kantoor kan u adviseren over het kopen van een cabin- kantoorcontainer. Het kopen in plaats van het huren van een cabin- kantoorcontainer kan voordelig zijn wanneer uw bedrijf structureel of langdurig gebruik wilt maken van cabin- kantoorcontainers. Heeft u speciale wensen aan een cabin- kantoorcontainer? Dan kunt u dit ook vermelden in de offerte die u online aan kunt vragen. Als er bijzonderheden zijn of als het gaat om het aankopen van grote aantallen cabin- kantoorcontainers, dan denkt het CBOX Engineeringsteam graag met u mee over de beste keuze. Het kantoor in Amsterdam is te bereiken op het volgende adres:
CBOX Containers Netherlands
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31(0)20 216 1200
E-mail: nl.sales@cboxcontainers.com

Cabin- kantoorcontainer kopen in de Amsterdamse haven

Het vaste depot van CBOX Containers in Amsterdam is gevestigd op de grootste terminal van de Amsterdamse haven, namelijk de USA Terminal. Hier heeft CBOX Containers een groot aanbod aan cabin- kantoorcontainers die gekocht kunnen worden. Tevens worden er op dit depot op structurele basis cabin- kantoorcontainers gemodificeerd en onderhouden in eigen beheer. Wanneer de cabin- kantoorcontainers gekocht zijn, kunnen ze snel aangepast en getransporteerd worden naar de klant. Doordat CBOX Containers gevestigd is in Amsterdam op deze gunstige locatie, kunnen cabin- kantoorcontainers snel geleverd worden via allerlei vervoersmogelijkheden. De containers kunnen geleverd worden via wegtransport, treinverkeer, binnenvaart en diepzeetransport.

Cabin- kantoorcontainers laten modificeren in Amsterdam

In de USA Terminal heeft CBOX Containers veel ruimte om cabin- kantoorcontainers aan te passen naar de wensen van de klant. Modificaties die bij het kopen van een cabin- kantoorcontainer altijd mogelijk zijn, zijn bijvoorbeeld een containers laten spuiten in de RAL-kleur van uw huisstijl of een logo laten spuiten op de container. De overige modificaties die vaak door CBOX Containers worden gedaan in Amsterdam zijn:
• Het isoleren van een cabin- kantoorcontainer
• Het monteren van extra loopdeuren of ramen
• Toilet of ander sanitair monteren in de cabin- kantoorcontainer
• Cabin- kantoorcontainer modificeren tot bar, kassastation of ander station voor op een evenement

Wilt u een cabin- kantoorcontainer kopen en wilt u op een andere manier de container aangepast hebben? Vermeld dit dan duidelijk in de offerte of neem telefonisch contact op. CBOX Container helpt u graag een container op maat te kunnen kopen.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com