Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Cabin- kantoorcontainer kopen

Cabin- kantoorcontainer kopen


Het kopen van een cabin- kantoorcontainer doet u bij CBOX Containers. Ook kunt u bij ons cabin containers huren. Een cabin- kantoorcontainer koopt u bijvoorbeeld wanneer u voor uw projecten altijd verplaatsbare kantoorruimte of opslagruimte nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan bouwprojecten of evenementen. Er is altijd een ruime keus aan zowel nieuwe als gebruikte cabin- en kantoorcontainers om te kopen. Op deze manier bent u met ieder budget aan het juiste adres bij CBOX Containers als u een cabin- kantoorcontainer wilt kopen.


Ruime keuze cabins

CBOX Containers biedt, afhankelijk van de functie ervan, een ruime keuze aan verschillende cabins te koop. Wij beschikken over o.a:


Nieuwe of gebruikte cabin container kopen

Wanneer u een cabin- kantoorcontainer wilt kopen kunt u een keuze maken tussen een nieuwe of gebruikte cabin- kantoorcontainer. Nieuwe containers zijn krasvrij en zien er perfect uit. Is de uitstraling van een cabin-kantoorcontainer iets minder belangrijk en heeft u een beperkt budget dan kunt u kijken tussen het aanbod van gebruikte cabin- kantoorcontainers. Deze doen vaak niet onder in functionaliteit en ze zijn gebouwd om zeer lang mee te gaan. Heeft u speciale wensen of eisen aan een cabin- kantoorcontainer die u bij CBOX Containers wilt kopen, vermeld dit duidelijk in de offerte. Wanneer u nog vragen heeft over het kopen van een cabin- kantoorcontainer, neem dan contact op met het kantoor van CBOX Containers op het telefoonnummer: +31 (0)20 216 1200.

Offerte aanvragen voor een cabin- kantoorcontainer

Een cabin- kantoorcontainer kan op verschillende manieren ingezet worden. CBOX Containers heeft een aantal standaard uitvoeringen beschikbaar, maar kleine aanpassingen naar uw specifieke situatie zijn altijd mogelijk. Daarom is een exacte prijs aanbieden alleen mogelijk wanneer alle wensen bekend zijn. Vermeld deze daarom duidelijk in de offerte. Vermeld tevens duidelijk dat u de cabin- kantoorcontainer wilt kopen. Een offerte vraagt u eenvoudig aan via de website. Ga naar ‘Alle Container Types’ en selecteer de gewenste cabin- kantoorcontainer. Onderaan kunt u via ‘Offerte Aanvragen’ het formulier zo volledig mogelijk invullen. Ga naar: Alle Cabin containers. U ontvangt dan snel een antwoord van CBOX Containers met de beste verkoopprijs voor de gewenste cabin- kantoorcontainer.

Aangepaste cabin- kantoorcontainer kopen

Er zijn een aantal standaard typen cabin- kantoorcontainers aangeboden, maar er zijn ook allerlei aanpassingen mogelijk. Het CBOX Engineeringsteam denkt graag met u mee om een container een nieuw doel of functionaliteit te kunnen geven. Het voordeel van containers zijn dat ze vaak standaard maten hebben en daardoor multifunctioneel en eenvoudig te transporteren zijn. Een extra raam, een ander type deur of een andere RAL-kleur: vele soorten aanpassingen zijn mogelijk en worden altijd in eigen beheer uitgevoerd. Met jarenlange ervaring, veel productkennis zoals bijvoorbeeld kennis over de eisen in uw branche, is CBOX Containers in staat om u altijd een cabin- of kantoorcontainer aan te bieden die aan uw wensen en eisen voldoet.

Heeft u specifieke vragen, dan kunt u ons bereiken op +31 (0)20 216 1200.

Overige contactgegevens vindt u op de contactpagina.Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com