Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Cabin- kantoorcontainer verhuur

Cabin- kantoorcontainer verhuur


CBOX Containers heeft ervaring met Cabin- kantoorcontainer verhuur aan bedrijven in diverse branches. Zowel voor evenementen als tijdelijke industriële projecten bent u bij CBOX Containers aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een cabin- of kantoorcontainer. Met jarenlange ervaring en productkennis van containers kan er altijd een container omgebouwd of aangepast worden tot een ideale cabin- of kantoorcontainer. De verhuur van Cabin- kantoorcontainers verloopt altijd soepel en snel bij CBOX Containers. Met grote voorraden cabin- kantoorcontainers is er altijd een juiste container beschikbaar voor de verhuur voor uw project of evenement. Zowel in binnen- als buitenland.

Verhuur cabin- kantoorcontainers voor diverse industrieën

CBOX Containers verhuurt al jarenlang aan bedrijven voor diverse evenementen of projecten. Doordat CBOX Containers ervaring heeft en kennis van diverse industrieën en evenementen, is CBOX Containers de ideale partner om met u mee te denken. Heeft u nog geen helder idee waar uw project of evenement precies behoefte aan heeft wat betreft cabin- en kantoorcontainers, dan denkt het CBOX Engineeringsteam graag met u mee. In de volgende branches worden er op regelmatige basis cabin- kantoorcontainers gehuurd bij CBOX Containers:
• Logistiek
• Oil-Gas & Wind (Offshore)
• Bouw & Installatie
• Evenementen
• Mijnbouw

Mocht u een ander bedrijf hebben dan bovengenoemd en ook behoefte hebben aan een cabin- kantoorcontainer, vraag dan een offerte aan en u krijgt direct een antwoord welke cabin- kantoorcontainers er bij CBOX Containers voor u te huur zijn.

Kwaliteitscontrole bij verhuur cabin- kantoorcontainers

Cabin- kantoorcontainers worden altijd gecontroleerd op kwaliteit en vastgestelde eisen voordat ze verhuurd worden aan bedrijf. Voor veel bedrijven gelden bepaalde branche gerelateerde eisen en normen. CBOX Containers heeft veel kennis van diverse branches en industrieën en daarom kan er altijd rekening gehouden worden met de branche gerelateerde eisen en normen bij de kwaliteitscontrole. Cabin- en kantoorcontainers worden gecontroleerd op bijvoorbeeld ISO en DNV en er wordt gekeken naar het type evenement of project waar de cabin- kantoorcontainer voor gehuurd wordt. Verder wordt er gecontroleerd op verf, maatvoeringen, lasnaden en staaldikte. Bovendien wordt kwaliteit gegarandeerd doordat medewerkers van CBOX Containers technische medewerkers zijn die gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en onderhoud. Dit gebeurt op de vaste depots van CBOX Containers of in mobiele service-units die tevens ter plaatste gestationeerd kunnen worden.

Diverse typen cabin-kantoorcontainers voor de verhuur

Cabin- kantoorcontainers zijn bij CBOX Containers in vele typen en maten te huur. Er is altijd een groot assortiment beschikbaar en mocht er geen juist type voor uw project of evenement aanwezig zijn, dan is het door middel van modificatie mogelijk om alsnog de gewenste cabin- kantoorcontainer te leveren. Kijk op de website welke cabin- kantoorcontainers er standaard leverbaar zijn via ‘Alle Container Types’. Hier heeft u tevens de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen over aanpassingen of prijzen, dan heeft u de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met het kantoor op +31 (0)20 216 1200.

Wereldwijde verhuur cabin- kantoorcontainers

Cabin- kantoorcontainers zijn bij CBOX Containers zowel in het binnen- als buitenland te huur voor uw project of evenement. Met vaste depots overal ter wereld, kunnen de levertijden en –kosten laag blijven van de verhuur van cabin- kantoorcontainers. Cabin- kantoorcontainers kunnen tevens op ieder adres afgeleverd worden. Het maakt dus niet uit waar ter wereld u een evenement of project gaat starten, CBOX Containers is altijd de ideale partner voor cabin- of kantoorcontainer verhuur. Voor vragen over de verhuur van cabin- kantoorcontainers kunt u contact opnemen met één van de drie servicekantoren van CBOX Containers, kies voor het dichtstbijzijnde kantoor met de keuze uit een kantoor in Amsterdam, Hong Kong of Rosebery in Australië.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com