Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Cabin- kantoorcontainer

Cabin- kantoorcontainer


CBOX Containers verhuurt en verkoopt diverse soorten Cabin of kantoor containers. Deze Cabin- kantoorcontainers worden veel ingezet bij bijvoorbeeld tijdelijke projecten of evenementen. Cabin- en kantoorcontainers kunt u zowel kopen als huren bij CBOX Containers. Wereldwijd heeft CBOX Containers een groot aanbod cabin- en kantoorcontainers beschikbaar. Met vaste depots overal ter wereld kunt u altijd en snel gebruik maken van een cabin- kantoorcontainers voor uw project of evenement.

Huren van een cabin- kantoorcontainer

Het huren van een cabin-kantoor container is een goede keuze wanneer u voor een tijdelijk project extra kantoorruimte nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een bouwproject of wanneer uw werkplek door de aard van uw bedrijf wisselt. Er zijn diverse soorten cabin-kantoorcontainers te huur bij CBOX Containers:
• Kleine Cabin container (10 ft): Deze kleine container met raam is geschikt als bijvoorbeeld productieruimte, portiersloge of schaftkeet op een bouwplaats.
• Kassa Cabin: (10 of 20 ft) De Kassa cabin is geschikt als uitgifte balie voor bijvoorbeeld de verkoop van kaarten en/of munten op evenement. Deze cabin heeft speciale schuiframen voor extra veiligheid van uw medewerkers.
• 20 ft Cabin Container: De 20 feet cabin container is geschikt als kleedruimte, productieruimte, kantineruimte en kan eenvoudig aangepast worden als kassa-unit. De 20 ft cabin container is de meest gehuurde cabin- kantoor container.
• 20 ft Cabin met mini keuken en toilet: Deze cabin is ingericht met een kleine keuken en een toilet. Hierdoor is deze container erg geschikt als tijdelijk kantoor of pauzeruimte.
• 20 ft Flat Packs container: Deze opvouwbare en stapelbare containers zijn efficiënt en goedkoop doordat ze veel ruimte besparen. Ze zijn goed bruikbaar als kantoor of kassaruimte op een evenement. Meer voor minder dus. Handig wanneer uw productie of kleedruimte mee op tour wilt nemen.
• 20 ft Office container: De robuuste 20 feet office container is een stevige container die voldoet aan standaard ISO formaat. Deze container is hierdoor eenvoudig te transporteren. De container is goed in te richten als kantoor of productieruimte.
• 20 ft Sanitair container: Deze container biedt sanitair voor op bijvoorbeeld evenementen of bij bouwprojecten. Ze zijn voorzien van urinoirs, toiletten en wasbakken.
• 20 ft Douche container: Deze containers zijn ingericht met 5 douches, boilers en verwarming. Handig voor op evenementen, campings of kan als oplossing dienen bij tijdelijke huisvesting.

Alle typen cabin- kantoorcontainers zijn eenvoudig te transporteren via diverse vervoersmogelijkheden.

Kopen van een container bij CBOX Containers

Alle cabin- kantoorcontainers zoals hierboven beschreven, kunnen naast gehuurd ook gekocht worden. Denkt u voor langere tijd of eigenlijk altijd met uw projecten tijdelijke ruimte nodig te hebben die eenvoudig getransporteerd kan worden van de ene naar de andere plek, dan kan het rendabel zijn om een cabin- kantoorcontainer te kopen. Er zijn zowel nieuwe als gebruikte cabin- kantoorcabines te koop. Een gebruikte cabin- kantoorcabine doet vaak niet onder voor een nieuwe cabin- kantoorcontainer omdat containers gebouwd zijn om erg lang mee te gaan. Wilt u een gebruikte cabin- kantoorcontainer kopen maar wilt u een andere kleur of mist u iets aan de containers? Middels modificatie kan de container door CBOX Containers aangepast en bijvoorbeeld gespoten worden in de RAL-kleur van uw huisstijl.

Wereldwijd aanbod cabin- kantoorcontainers bij CBOX Containers

Waar uw bedrijf ter wereld ook gevestigd is en een cabin- kantoorcontainer nodig heeft, CBOX Containers kan altijd en snel een cabin- kantoorcontainer leveren. Met vaste depots en grote voorraden overal ter wereld bent u snel in het bezit van een cabin- kantoorcontainer. U zoekt en vind eenvoudig een gewenste cabin- kantoor container via de website en vraagt daar een offerte aan. Heeft u nog vragen over een cabin-kantoorcontainer of wilt u advies, neem dan telefonisch contact op met het dichtstbijzijnde kantoor.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com