Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Container huren

Container huren


Een container huren bij CBOX Containers is altijd een goede keuze. Het huren van een container is voordelig wanneer u voor korte duur goederen wilt opslaan, transporteren of extra ruimte nodig heeft voor een project of evenement. CBOX Containers verhuurt allerlei soorten containers aan veel industrieën en voor diverse doeleinden. Zo kan een container huren bij CBOX Containers een goede keuze zijn wanneer voor een bouwproject dure materialen opgeslagen moeten worden, maar ook wanneer u privé extra schuurruimte nodig heeft bij een verbouwing. Wanneer u een container huurt, denkt CBOX Containers graag met u mee over uw huurbehoefte. Wanneer er kostbare goederen opgeslagen gaan worden in de container biedt CBOX Containers bijvoorbeeld oplossingen voor extra beveiligen.

Container huren vanaf 1 euro

Het huren van een Container bij CBOX Containers kan tegen een scherpe en lage prijs. De kleinste containers zijn al te huur voor 1 euro per dag. Een lage prijs van een container huren kan gegarandeerd worden door het grote aanbod aan containers op vele depots over de hele wereld. Er is altijd een container te huur voor een scherpe prijs die bij uw huurbehoefte past. Het vaste depot van CBOX Containers in Nederland ligt in de Amsterdamse haven dichtbij allerlei transportmogelijkheden. Zo kan er altijd snel en voor een lage prijs een container geleverd worden.

Offerte aanvragen voor de beste huurprijs

Wilt u zeker zijn van de beste huurprijs voor de gewenste container? Vraag dan een offerte aan. Dit doet u door de juiste container te kiezen bij ‘Alle Container Types’ en kies dan voor ‘Offertje Aanvragen’ onderaan de pagina. U krijgt dan direct de beste prijs voor de gewenste container. Of u nu op zoek bent naar een zeecontainer, opslagcontainer, milieucontainer, offshore container, evenement container of een container voor een ander speciaal doeleinde, CBOX Containers heeft het. Mocht u niet de juiste container vinden op de website, neem dan contact op via +31 (0)20 216 1200, zodat CBOX Containers kan kijken naar mogelijkheden buiten het bereik van de lokale website. Door het wereldwijde aanbod is er altijd een geschikte container te huren tegen een lage prijs te vinden bij CBOX Containers.

Groot aanbod containers voor de verhuur

Zowel in Nederland en België als wereldwijd heeft CBOX Containers depots met grote voorraden containers op praktische locaties. De depots zitten op praktische locaties zoals zeehavens en steden met veel transportmogelijkheden. Het depot in Nederland is gevestigd op de Amsterdam Terminal (USA Terminal) van de Amsterdamse haven. Hier profiteert CBOX Containers van de unieke samenwerking van deze haven en kunnen containers snel geleverd en gehaald worden via vrachtverkeer, binnenvaart, treintransport of diepzeetransport.

Deze industrieën huren bij CBOX Containers

Door de productkennis en ervaring van de diverse industrieën is CBOX Containers wereldwijd een betrouwbare partner geworden voor veel bedrijven. Met verstand van ISO-normen, veiligheidsnormen, de verhuur van anti-inbraaksystemen, de kennis van de evenementenbranche en het internationale netwerk is CBOX Containers het adres voor bedrijven om containers te huren. De Offshore-industrie, Bouw & Installatie, Logistiek, Evenementenindustrie en de Mijnbouw samen industrieën waar veel aan verhuurd wordt. Nog geen ervaring met het huren van een container? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)20 216 1200 en samen met CBOX Containers heeft u snel een juiste container gevonden voor een lage prijs.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com