Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Container kopen Amsterdam

Container kopen Amsterdam


Wilt u een container kopen in Nederland, dan kan dat bij CBOX Containers in Amsterdam. CBOX Containers Netherlands is het kantoor voor de Europe markt en dit kantoor kan u helpen met het kopen van een container. CBOX Containers Netherlands heeft een kantoor gevestigd in Amsterdam en een vast depot in de Amsterdamse Haven. Het is mogelijk om via het kantoor in Amsterdam hulp te krijgen met het kopen van een container online of er kan een afspraak gemaakt worden om het kantoor of het vaste depot in de Amsterdamse haven te bezoeken.

CBOX Containers Netherlands: kantoor in Amsterdam

Het kantoor in Amsterdam kan service verlenen op gebied van het kopen van een container. Heeft u specifieke wensen, wilt u een offerte aanvragen of hulp bij het uitzoeken van een geschikte container om te kopen, dan staat CBOX Containers voor u klaar. Met jarenlange kennis en ervaring van het CBOX Engineerings team kunt u samen met ons altijd een geschikte container vinden om te kopen. Het kantoor in Amsterdam is gevestigd op het volgende adres:

CBOX Containers Netherlands
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31(0)20 216 1200
E-mail: nl.sales@cboxcontainers.com

Container kopen in de Amsterdamse Haven bij CBOX Containers

CBOX Containers Netherlands heeft vaste depots met grote voorraden containers om te kopen in Nederland. Het grootste depot ligt samen met het kantoor in de Amsterdamse haven, namelijk de grootste multipurpose terminal: de United Stevedores Amsterdam Terminal (USA Terminal). Behalve grote voorraden containers om te kopen, kunnen containers hier naar wens gemodificeerd of gespoten worden in gewenste kleur. Het depot in de Amsterdamse Haven is een ideale locatie doordat CBOX hier in het hart van meerdere transportmogelijkheden zit. Via de binnenvaart, wegtransport, diepzee en treinverkeer kunnen containers om te kopen snel geleverd worden op ieder adres.

Container kopen met specifieke modificaties in Amsterdam

In de Amsterdamse Haven heeft CBOX Containers de ruimte en technische productkennis om allerlei soorten modificaties te verrichten aan containers voordat ze aan de klant verkocht worden. Wilt u een container kopen met een eigen logo erop, gespoten in de RAL-kleur van uw huisstijl of heeft u andere specifieke wensen aan een te kopen container, dan kunnen deze modificaties verricht worden in het vaste depot van CBOX Containers Netherlands in de Amsterdamse haven. Overige modificaties die bijvoorbeeld uitgevoerd kunnen worden aan een container die u wilt kopen, zijn:
• Het monteren van loopdeuren of ramen
• Het isoleren van de container
• Elektrische installatie inbouwen
• Container modificeren tot studentenwoning
• Container modificeren tot Pop-Up winkel
• Container modificeren tot mobiele werkplaats
• Container modificeren tot bar, kassastation of ander station voor op een evenement

Heeft u modificatie wensen anders dan genoemd, neem dan contact op met het kantoor van CBOX Containers Netherlands in Amsterdam en u krijgt direct een antwoord wat CBOX Containers voor u kan betekenen.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com