Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Container kopen

Container kopen


Container kopen

Het kopen van een container bij het CBOX Containers is de juiste keuze wanneer u een container nodig heeft voor langere of onbepaalde periode. Of het nou gaat om het vinden van een structurele oplossing om goederen op te slaan of om het transport van goederen, het kopen van een container kan in dit geval interessanter zijn dan huren. Afhankelijk van het budget heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan nieuwe of gebruikte containers. Er worden dagelijks duizenden containers gebouwd die duurzaam zijn en lang mee kunnen gaan. Zo is er een ruim aanbod aan goede gebruikte containers ontstaan waardoor het kopen van een gebruikte container, ten opzicht van een nieuwe container, een interessant alternatief is.

Nieuwe of gebruikte container kopen

Bij CBOX Containers is het mogelijk om nieuwe of gebruikte containers te kopen. De keuze tussen het kopen van een nieuwe of gebruikte container is vaak afhankelijk van het budget, de verwachte levensduur dat de container mee moet gaan en of de gewenste container beschikbaar is. In bijna alle gevallen is er een gebruikte container naar de wensen van de klant beschikbaar. Met wereldwijde depots en vaste depots in Nederland en België met grote voorraden, kan CBOX Containers in principe altijd een container leveren in de wensen van de klant. Mocht de klant advies nodig hebben bij het bepalen van de eisen aan een container, dan helpt CBOX Containers de klant hier graag mee. Via het opvragen van een offerte of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)20 216 1200, wordt u snel geholpen met het kiezen van een geschikte container op te kopen.

Offerte aanvragen voor de beste prijs

Het kiezen van een gewenste container om te kopen kan eenvoudig en snel via ‘Alle Container Types’. Via het filtermenu vindt u snel de beschikbare containers en ziet u in de selectie of de container te koop of te huur is, of allebei. Mocht u interesse hebben in een container, dan kunt u een offerte aanvragen of bellen met het kantoor in Amsterdam via telefoonnummer +31 (0)20 216 1200. U ontvangt dan direct de beste verkoopprijs.

Gemodificeerde container kopen

Wanneer de klant specifieke wensen heeft aan een container, wordt er in overleg met het CBOX engineeringteam gekeken naar de mogelijkheden. Voor veel bedrijven kan het interessant zijn om creatief na te denken over de mogelijkheden van het gebruik van containers. Denk bijvoorbeeld aan containers speciaal ingericht als kleedruimten, woonruimte of als bar voor op een evenement. Andere modificaties die mogelijk zijn, zijn bijvoorbeeld het monteren van loopdeuren, ramen in een container zetten en elektrische installaties inbouwen. De containers van CBOX Containers zijn al vaak aangekocht en ingericht als Pop-Up winkels, mobiele werkplaats of studentenwoningen. Bovendien is het altijd mogelijk om de container in elke gewenste RAL-kleur te laten spuiten of het bedrijfslogo er op te laten spuiten. Heeft u andere creatieve ideeën voor een container, neem dan contact op en CBOX engineeringteam gaat met uw idee aan de slag.

Heeft u specifieke vragen, dan kunt u ons bereiken op +31 (0)20 216 1200.

Overige contactgegevens vindt u op de contactpagina.Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com