Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Container prijs (lage prijs)

Container prijs (lage prijs)


Bij CBOX Containers betaalt u een scherpe lage prijs voor een container. Zowel het huren als het kopen van een container kan altijd tegen een lage prijs. Containers zijn al te huur vanaf 1 euro per dag. Voor het opvragen van de prijs van de juiste container hoeft u alleen maar een offerte aan te vragen, u ontvangt dan direct een respons met de beste prijs.

Grote voorraad, scherpe prijs

CBOX Containers heeft wereldwijd voorraden van containers tegen een lage prijs. Door een grote voorraad aan containers opgeslagen in de vaste depots in Nederland en België, kan er snel een container geleverd worden tegen een scherpe prijs. Wanneer er containers geleverd moeten worden ergens anders in de wereld kan er tevens geleverd worden tegen een lage prijs. Wereldwijd zijn er voorraden containers beschikbaar op depots van CBOX. Om de kosten van transport zo laag mogelijk te houden, zitten de depots op praktische plekken met meerdere directe transportopties in de buurt.

Offerte aanvragen

Voor het kiezen van een juiste container voor een lage prijs, kijkt u tussen het aanbod containers bij ‘Alle Container Types’. Of je nu een zeecontainer, opslagcontainer, offshore container, milieu container, evenement container of een container voor een ander speciaal doeleinde zoekt, via het filter menu kom je altijd terecht bij een juiste container. Klik vervolgens op ‘Offerte Aanvragen’ en je ontvangt direct de beste prijs. De prijs opvragen van een container die je gezien heeft op de website, kan ook door CBOX Containers te bellen op +31 (0)20 216 1200. Ook voor overige vragen over de containers van CBOX Containers kan gebeld worden naar dit telefoonnummer. Door de service, het goed luisteren naar de klant en ervaring en productkennis kan CBOX Containers u altijd helpen bij het vinden van de juiste container tegen een lage prijs. 

Vanaf 1 euro te huur

Door de grote voorraad containers in de vaste depots van CBOX Containers in Nederland en België is het mogelijk om al een container te huren vanaf 1 euro per dag. Deze scherpe prijs is mogelijk doordat er altijd een geschikte container op voorraad is. 

Container kopen tegen een lage prijs

Behalve het huren van een container tegen een lage prijs, verkoopt CBOX Containers ook allerlei containers tegen een lage prijs. Heeft u geen budget voor een nieuwe container, kijk en informeer dan eens naar gebruikte containers. Door het grote aanbod containers bij CBOX Containers vindt u altijd een juiste container om te kopen tegen een lage prijs.Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com