Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Container

Container


Voor het huren of kopen van een container bent u bij CBOX Containers altijd aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte containers, CBOX heeft voor verschillende doeleinden de juiste container beschikbaar. De containers zijn gemakkelijk te transporteren en/of zeer geschikt voor opslag. Het huren of kopen van een container bij CBOX is veilig en gemakkelijk. Het aanbod aan containers is groot bij CBOX Containers. Zo heeft CBOX Containers zeecontainers, opslagcontainers, cabin- kantoorcontainers en offshore containers. Ook voor meer speciale containers zoals koel-vries containers, milieucontainers en containers speciaal ingericht voor evenementen vallen binnen het assortiment van CBOX Containers.
 

Huren van een container bij CBOX Containers

Het huren van een container voor opslag of transport bij CBOX Containers is een goede keuze wanneer er voor korte duur een container nodig is. Er zijn containers beschikbaar voor diverse doeleinden of soorten goederen. Bij CBOX Containers s altijd een geschikte container te vinden wanneer u tijdelijk een container nodig heeft voor een bedrijf of privédoeleinden.

Denk bijvoorbeeld aan projecten waar tijdelijk materialen van waarde opgeslagen moeten worden. Ook voor bijvoorbeeld privéprojecten in de tuin zoals verbouwingsprojecten kan het huren van een container een oplossing zijn. De kleinste containers zijn gemakkelijk in een tuin te plaatsen. Wanneer er kostbare goederen opgeslagen moeten worden, biedt CBOX Containers oplossingen voor extra beveiliging. Aan alle wensen rondom het huren van een container kan CBOX Containers voldoen, er wordt graag met u meegedacht aan een passende oplossing voor uw huurbehoefte.
 

Kopen van een container bij CBOX Containers

Naast het huren van een container is het mogelijk om bij CBOX Containers een container te kopen. Het kopen van een container is een vaak voordelig wanneer er een container nodig is voor onbepaalde langere duur. Voor bedrijven kan het aankopen van een container een structurele oplossing zijn voor een voorraad- of transport vraagstuk. Voor diverse industrieën en projecten biedt CBOX Containers een keuze in containers om te verkopen. Zowel nieuwe als gebruikte containers zijn te koop en er wordt meegedacht door CBOX Containers over welke container geschikt zou zijn voor uw goederen of transport. Miljoenen containers worden dagelijks gebouwd om vervoerd te worden en de containers bij CBOX Containers zijn allen geschikt en gebouwd om lang mee te gaan.
 

Wereldwijd aanbod containers bij CBOX Containers

Zowel voor de verkoop als de verhuur heeft CBOX Containers een groot assortiment zeecontainers, opslagcontainers, koelcontainer, offshore DNV container en cabin- kantoorcontainers beschikbaar. Door goed te luisteren naar de klant en mee te denken over het opslag- of transport vraagstuk, kan CBOX met de opgedane ervaring en productkennis u altijd adviseren om de juiste container te kiezen. Naast de vaste depots in Nederland, zijn er voorraden in het buitenland zoals in alle belangrijke zeehavens. Hierdoor kan CBX Containers wereldwijd en altijd een geschikte container leveren. CBOX Containers Netherlands is gevestigd is op de grootste multipurpose terminal in de Amsterdamse Haven, namelijk de United Stevedores Amsterdam Terminal (USA Terminal). Hierdoor zit CBOX Containers in het hart van alle mogelijke transportopties en dit is de kracht van CBOX Containers op gebied van snelle levering en service. Ook met specifieke wensen kan uw containers dus snel op de juiste plek waar dan ook op de wereld geleverd worden.Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com