Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Containerleverancier (algemeen NL markt)

Containerleverancier (algemeen NL markt)


CBOX Containers is leverancier van containers en levert in heel Nederland. CBOX Containers is voor specifieke branches al jarenlang specialist in het meedenken met oplossingen voor transport en opslagruimte voor tijdelijke en langdurige projecten. Niet alleen voor specifieke en specialistische bedrijven is CBOX Containers de juiste partner voor het huren of kopen van containers. Ook particulieren en MKB bedrijven huren en kopen al jarenlang containers bij CBOX Containers.

Voor specialistische bedrijven

CBOX Containers is voor veel bedrijven in Nederland een betrouwbare en duurzame partner geworden voor het huren of kopen van diverse typen containers. Door productkennis en ervaring in diverse branches kan CBOX Containers meedenken over transport en opslagvraagstukken. Met kennis van ISO-normen, veiligheidsnormen, kennis van de evenementenbranche en de verhuur van inbraaksystemen, weet u zeker dat CBOX Containers u op de juiste wijze containers verkoopt of verhuurt. Zowel in de Offshore, Bouw & Installatie, Evenementen en Logistiek is CBOX Containers een bekende en betrouwbare partner. Heeft uw bedrijf nog geen ervaring en wilt u kennis maken met CBOX Containers? Vraag dan een offerte aan of bel met het kantoor in Amsterdam voor vragen of meer informatie.

Voor het MKB

Behalve voor grote industriële bedrijven kan het voor het midden- en klein bedrijf ook interessant en voordelig zijn om een container te kopen of huren wanneer er behoefte is aan extra opslagruimte of transportmogelijkheden. Zowel voor tijdelijk als onbepaalde termijn kan deze behoefte bestaan. Twijfelt u of wilt u meer advies hebben over het kopen of huren van een container? Neem dan contact op het met kantoor in Amsterdam. Het CBOX Engineeringsteam denkt graag met u mee wanneer u een transport of opslagvraagstuk heeft binnen uw bedrijf.

Voor particulieren

CBOX Containers is er niet alleen voor bedrijven en ondernemers maar ook voor particulieren. Diverse typen containers kunnen afgeleverd op worden op ieder adres. Particulieren huren vaak containers voor verbouwingen of verhuizingen. Containers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor het vervoeren van kleding en inboedel bij verhuizing of wanneer u gaat emigreren. Bent u particulier en heeft u een andere reden waarom u een container wilt huren of kopen? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op met het kantoor in Amsterdam en u krijgt uitgebreid advies en een prijsoverzicht voor uw transport of opslagbehoefte. Met huurprijzen vanaf 1 euro per dag is een container huren voor iedereen betaalbaar en mogelijk.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com