Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Containerverhuur

Containerverhuur


CBOX Containers is de ideale partner voor containerverhuur. Doordat CBOX Containers jarenlange ervaring heeft op gebied van containerverhuur kan er aan bijna elke wens van de klant worden voldaan. Er worden wereldwijd zowel nieuwe als gebruikte containers verhuurt die voldoen aan vastgesteld eisen en kwaliteitsnormen.

Containerverhuur voor diverse industrieën

Doordat CBOX Containers jarenlange ervaringen heeft in diverse industrieën, heeft CBOX Containers de kennis en ervaring in huis om mee te denken aan vraagstukken op gebied van logistiek en opslag in ieder bedrijf. Het CBOX Engineerings team denkt graag met u mee en biedt u een passende oplossing. CBOX Containers verhuurt containers op regelmatige en structurele basis aan bedrijven in de volgende industrieën:
• Oil-Gas & Wind (Offshore)
• Logistiek
• Bouw & Installatie
• Evenementen
• Mijnbouw

Mocht u een bedrijf hebben binnen een andere industrie, schroom dan niet om contact op te nemen, voor elk bedrijf biedt CBOX Containers een passende oplossing op gebied van containerverhuur.

Kwaliteitscontrole bij containerverhuur

De containers die door CBOX Containers verhuurt worden, worden gecontroleerd op kwaliteit aan de hand van vastgestelde eisen en normering. Dit geldt voor zowel nieuwe als gebruikte containers. Afhankelijk van de industrie of het type doeleinde van de te huren container wordt er gecontroleerd op ISO of DNV. Zo wordt er onder anderen de staaldikte gemeten, en worden de verf, lasnaden en maatvoeringen gecontroleerd. Containerverhuur bij CBOX Containers betekent bovendien dat het mogelijk is om modificatie, onderhoud of reparatie aan gehuurde containers door CBOX Containers gedaan kunnen worden. Dit vindt plaats in eigen werkplaatsen of mobiele serviceunits door technische medewerkers die gekwalificeerd zijn voor deskundige service en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Containerverhuur: diverse maten en soorten

CBOX Containers heeft een breed assortiment containers beschikbaar voor de verhuur. Op de website onder ‘Alle Container Types’ vindt u de alle beschikbare containers voor de verhuur. Er zijn containers beschikbaar in maten van 6 t/m 45ft groot. Mocht u een container zoeken met een afwijkende maat, neem dan contact op, dan kan CBOX Containers kijken of er door modificatie iets mogelijk is of dat er een afwijkende maat elders dan online beschikbaar is. Containerverhuur is maatwerk en eigenlijk kan er altijd wel een type geleverd worden waar de klant naar op zoek is. De volgende type containers kunnen standaard geleverd worden voor de verhuur:
• Zee-opslag containers
• Offshore DNV containers
• Milieu containers
• Koel-Vries containers
• Kantoor-Cabin containers
• Speciale containers (voor bijvoorbeeld evenementen en andere speciale doeleinden)

Wereldwijde containerverhuur

CBOX Containers heeft wereldwijd depots met grote voorraden containers voor de verhuur. De depots zitten op praktische locaties zoals zeehavens en steden met veel transportmogelijkheden. Waar u ook ter wereld een container wilt huren, via CBOX Containers zijn er altijd mogelijkheden. Door jarenlange ervaring en samenwerkingen met partners binnen het vrachtverkeer, binnenvaart en diepzeetransport kunnen containers voor de verhuur overal afgeleverd worden. Tevens heeft CBOX Containers drie kantoren wereldwijd waar alle service geregeld kan worden en hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om contact op te nemen voor specifieke vragen en wensen. Op de volgende locaties heeft CBOX Containers een kantoor gevestigd:

CBOX Containers Netherlands
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31(0)20 216 1200
E-mail: nl.sales@cboxcontainers.com

CBOX Containers Australia
Pty Ltd PO Box 679
Rosebery NSW 1445
Tel. 1800 43 455
E-mail: au.sales@cboxcontainers.com

CBOX Containers Asia Limited
17/F, Yue Hing Building
103 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong
Tel. +852 8193 0821
E-mail: hk.sales@cboxcontainers.com


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com