Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Gebruikte zeecontainers

Gebruikte zeecontainers


Gebruikte zeecontainers worden veel gehuurd bij CBOX Containers. Dit komt omdat CBOX Containers een groot assortiment aan gebruikte zeecontainers heeft. Zeecontainers zijn bijzonder geschikt voor het vervoeren of opslaan van bijvoorbeeld inboedel, goederen of materialen. Zeecontainers zijn sterk, stevig en bieden een goede bescherming tegen diverse weersinvloeden. Zeecontainers kunnen bovendien zeer eenvoudig vervoerd worden op vele manieren omdat zeecontainers in standaard formaten gemaakt worden. Zo kan een zeecontainer eenvoudig vervoerd worden op een vrachtwagen en gestapeld worden op een schip. Zeecontainers worden gebouwd om erg veel jaren mee te gaan en doen in bruikbaarheid vaak niet onder voor nieuwe zeecontainers.

Gebruikte zeecontainers op maat

Gebruikte zeecontainers voldoen soms niet direct aan de wensen van de klant. Maar dit is absoluut geen probleem. CBOX Containers heeft jarenlange ervaring met het modificeren van gebruikte zeecontainers om ze op deze manier nieuw leven in te blazen en aan te passen naar de wensen van de klant. De levensduur wordt door modificatie verlengd en u kunt dan nog lang genieten van de gebruikte zeecontainer. Het is een waardevolle investering voor uw bedrijf om gebruikte zeecontainers te laten aanpassen naar de situatie binnen uw bedrijf. De aangepaste zeecontainer wordt dan een duurzame manier om uw goederen op te slaan of te vervoeren. Het op maat maken van gebruikte zeecontainers voor de klant is iets wat CBOX Containers al vele jaren doet in eigen beheer. Dit gebeurt altijd op de eigen depots en door gekwalificeerd technisch personeel. Wanneer u een gewenst formaat zeecontainer heeft gezien op de website, maar uw wenst nog een aantal aanpassingen, laat dit dan weten door dit duidelijk aan te geven in de offerte. Heeft u nog vragen voordat u de offerte invult, neem dan telefonisch contact op met het kantoor in Amsterdam. Zij adviseren u graag over welke aanpassingen er in uw situatie het nuttigst zijn.

Modificaties aan gebruikte zeecontainers

Op structurele basis voert CBOX Containers allerlei soorten modificaties uit aan gebruikte zeecontainers. Niet alleen op het vaste depot in Amsterdam, maar overal ter wereld kunnen er modificaties op vaste eigen depots uitgevoerd worden. Het maakt dus niet uit waar op de wereld uw bedrijf gevestigd is, een gebruikte zeecontainer op maat is altijd mogelijk om door CBOX Containers snel geleverd te krijgen. CBOX Containers heeft veel ervaring met het uitvoeren van de volgende modificaties:
• Gebruikte zeecontainer bedrukken met een bedrijfslogo
• Gebruikte zeecontainer laten spuiten in de RAL-kleur van uw huisstijl
• Het isoleren van een gebruikte zeecontainer
• Het monteren van loopdeuren of ramen in een gebruikte zeecontainer
• Elektrische installatie in gebruikte zeecontainer bouwen
• Gebruikte zeecontainer modificeren tot Pop-Up winkel
• Gebruikte zeecontainer modificeren tot mobiele werkplaats
• Gebruikte zeecontainer modificeren tot bar, kassastation of ander station voor op een evenement

Ook voor andere aanpassingen aan een gewenste gebruikte zeecontainer bent u bij CBOX Containers aan het juiste adres. Geef duidelijk aan in de offerte wat uw wensen zijn en u krijgt direct antwoord wat er mogelijk is tegen welke prijs.

Gebruikte zeecontainers te huur vanaf 1 euro per dag

Er is altijd een groot aanbod gebruikte zeecontainers beschikbaar bij CBOX Containers. Door de grote hoeveelheden en de beschikbaar is er voor ieder budget een gewenst formaat gebruikte zeecontainer beschikbaar. Al vanaf een prijs van 1 euro per dag kunt u een gebruikte zeecontainer huren bij CBOX Containers. Afhankelijk van het formaat of eventuele modificaties die u graag wilt laten doen aan de gebruikte zeecontainer kan de prijs verschillen. Wilt u de exacte prijs weten van een gewenste gebruikte zeecontainer, dan kunt u het beste een offerte aanvragen en hierin zo duidelijk mogelijk uw wensen omschrijven. Op die manier kan CBOX Containers u snel een duidelijk prijs geven voor de gewenste gebruikte zeecontainer.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com