Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Nieuwe containers

Nieuwe containers


Nieuwe containers voordelig en snel gekocht bij CBOX Containers. Doordat CBOX Containers wereldwijd containers nieuwe containers verkoopt, zelf modificeert en snel kan afleveren via diverse vervoersmogelijkheden, kan CBOX altijd de juiste nieuwe container leveren. Heeft u specifieke wensen aan een nieuw te kopen container, dan bent u tevens aan het juiste adres. Het CBOX Engineeringsteam denkt graag met u mee om u een passende oplossing te bieden voor een transport- of opslagvraagstuk binnen uw bedrijf.

Nieuwe containers op maat

CBOX Containers heeft wereldwijd een groot aanbod nieuwe containers beschikbaar op de diverse depots. Met vaste depots in Nederland en België, vindt u altijd dichtbij huis een geschikte container voor uw transport- of opslagvraagstuk. Mocht u geen geschikte nieuwe container vinden op de website die voldoet aan uw eisen, vraag dan een offerte aan of neem telefonisch contact op. Met de jarenlange ervaring en productkennis van CBOX, kan er altijd een nieuwe container speciaal naar uw wensen gemodificeerd worden. Het CBOX Engineeringsteam staan voor u klaar en direct in contact met de werknemers op de vaste depots, zodat er altijd een duidelijk overzicht is van de voorraden op de depots. Nieuwe containers kunnen aangepast worden naar vele soorten wensen.

Modificaties aan nieuwe containers

Het aanpassen van nieuwe containers naar de wensen van de klant gebeurt op de vaste depots, waar CBOX Containers veel voordeel haalt uit de bijzondere samenwerkingen met partners op deze locaties. Het vaste depot in Amsterdam is gevestigd op de grootste multipurpose terminal van de Amsterdamse haven. Een ideale locatie waar techniek en logistiek er voor zorgen dat u snel en voordelig een nieuwe container door CBOX Containers geleverd kan krijgen. Modificaties die CBOX Containers regelmatig en op structurele basis uitvoeren, zijn bijvoorbeeld:
• Nieuwe container bedrukken met een bedrijfslogo
• Nieuwe container laten spuiten in de RAL-kleur van uw huisstijl
• Het monteren van loopdeuren of ramen in een nieuwe container
• Het isoleren van de nieuwe container
• Elektrische installatie in nieuwe container bouwen
• Nieuwe container modificeren tot studentenwoning
• Nieuwe container modificeren tot Pop-Up winkel
• Nieuwe container modificeren tot mobiele werkplaats
• Nieuwe container modificeren tot bar, kassastation of ander station voor op een evenement

Mocht u een andere wens hebben aan een nieuw te kopen container, neem dan contact op en het CBOX engineeringsteam biedt u direct een passende oplossing.

Nieuwe containers snel geleverd

De nieuwe containers van CBOX Containers kunnen altijd snel en op elk adres geleverd worden. Doordat CBOX Containers grote voorraden nieuwe containers heeft en op de vaste depots zelf modificaties uitvoert, kan een nieuwe container eenmaal besteld snel geleverd worden. Tevens geniet CBOX Containers van ideale vervoersopties vanaf de vaste depots naar het af te leveren adres door de unieke samenwerkingen met partners in de zeehavens en andere stedelijke locaties. Niet alleen vanaf vaste depots in Nederland en België, maar wereldwijd kan u snel een nieuwe container op locatie geleverd krijgen. Twijfelt u over het snel afleveren van een nieuwe container? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van CBOX Containers voor aflevertermijnen en overige vragen omtrent nieuwe containers.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com