Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Nieuwe zeecontainers

Nieuwe zeecontainers


Nieuwe zeecontainers zijn altijd beschikbaar bij CBOX Containers. Er zijn ruime voorraden nieuwe zeecontainers op de diverse depots van CBOX Containers in diverse standaard formaten. Nieuwe zeecontainers zijn bijzonder geschikt om te kopen bij bijvoorbeeld een langdurige vraag naar opslagruimte of transportmogelijkheden van goederen. Nieuwe zeecontainers kunnen altijd aangepast worden naar de wensen van de klant en het CBOX Engineeringsteam denkt graag met u mee als het gaat om innovatieve ideeën om een nieuwe zeecontainer een bijzonder levensdoel te geven.

Nieuwe zeecontainers op maat

CBOX Containers heeft een ruim aanbod aan nieuwe zeecontainers, niet alleen op de vaste depots dichtbij huis, maar over de hele wereld. Op de vaste depots, zoals in de Amsterdamse Haven op de USA Terminal, voert CBOX Containers reparaties, onderhoud en modificaties uit aan zeecontainers. Mocht u een geschikte nieuwe zeecontainer gevonden hebben, maar dient er nog een en ander aangepast worden, dan kan dit snel en met veel technische kunde uitgevoerd worden op de USA Terminal. Een nieuwe zeecontainer kan altijd op maat geleverd worden. De jarenlange ervaring en productkennis van het technisch personeel zorgen er voor dat (bijna) alle wensen uitgevoerd kunnen worden. Heeft u een idee en denkt u: dat is vast niet mogelijk? Neem contact op met het CBOX Engineeringsteam en samen met u gaan we kijken naar de mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Modificaties aan nieuwe zeecontainers

De aanpassingen aan nieuwe zeecontainers gebeurt op de vaste depots en in eigen beheer. Op het vaste depot in de Amsterdamse haven heeft CBOX Containers veel ruimte en mogelijkheden voor het uitvoeren van modificaties. Tevens geniet CBOX Containers van bijzondere samenwerkingen met bedrijven die ook gevestigd zijn op de USA Terminal in de Amsterdamse haven. Een ideale locatie waar veel productkennis, kwaliteit, techniek en een grote diversiteit aan vervoersmogelijkheden samen komen. Modificaties die op structurele basis worden uitgevoerd aan nieuwe zeecontainers zijn:
• Nieuwe zeecontainer bedrukken met een bedrijfslogo
• Nieuwe zeecontainer laten spuiten in de RAL-kleur van uw huisstijl
• Het monteren van loopdeuren of ramen in een nieuwe zeecontainer
• Het isoleren van de nieuwe zeecontainer
• Elektrische installatie in nieuwe zeecontainer bouwen
• Nieuwe zeecontainer modificeren tot studentenwoning
• Nieuwe zeecontainer modificeren tot Pop-Up winkel
• Nieuwe zeecontainer modificeren tot mobiele werkplaats
• Nieuwe zeecontainer modificeren tot bar, kassastation of ander station voor op een evenement

Heeft u een ander idee of wilt u iets ander aangepast hebben aan de gevonden nieuwe zeecontainer? Bel dan met het kantoor in Amsterdam of geef het duidelijk aan in de offerte. Ik krijgt dan direct een reactie wat er mogelijk is en tegen welke prijs.

Nieuwe zeecontainers snel geleverd

De nieuwe zeecontainers van CBOX Containers kunnen altijd snel en op ieder adres geleverd worden. De grote voorraden nieuwe zeecontainers op alle vaste depots zorgen er voor dat er op ieder moment wel een nieuwe zeecontainer beschikbaar is in het gewenste formaat. Zeecontainers eenmaal besteld, kunnen snel geleverd worden. Ook wanneer er eerst nog aanpassingen gedaan moeten worden aan de nieuwe zeecontainers. Doordat de modificaties uitgevoerd worden in eigen beheer op de vaste depots van CBOX Containers duurt dit proces niet lang. Daarnaast zitten de vaste depots op gunstige plekken wat betreft de vervoersmogelijkheden. Dit scheelt geld en tijd, zodat de prijs van een nieuwe zeecontainer laag kan blijven.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com