Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Offshore containers

Offshore containers


CBOX Containers heeft veel ervaring met het verhuren en verkopen van containers aan bedrijven in de Offshore industrie. Er zijn veel typen containers beschikbaar die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden. Voor de offshore kunnen container gekocht of gehuurd worden bij CBOX Containers met als doel het vervoeren van goederen, voedsel en industriële ladingen naar schepen of containers die dienen als werkruimten. Bekijk de diverse standaard containers die leverbaar zijn voor de DNV of ISO normeringen. In principe voldoen alle containers aan de juiste eisen en worden ze geleverd met certificaten en databoeken.

Typen Offshore containers

CBOX Containers heeft een ruim assortiment offshore containers te huur en te koop. Alle offshore containers die te koop en te huur zijn bij CBOX Containers zijn gebouwd volgens de hoogste offshore norm DNV 2.7-1 & BS EN 12079 en zijn allemaal voorzien van certificaten en databoeken. Alle offshore containers zijn eenvoudig te transporteren en de meesten zijn gebouwd in standaard ISO maten. De volgende offshore containers zijn standaard beschikbaar bij CBOX Containers:

Standaard Offshore DNV Container (10, 15 en 20 ft)

Populaire offshore container in diverse maten. De 15 ft offshore container is een bijzondere tussenmaat en komt niet vaak voor. De standaards offshore containers zijn compact, gemakkelijk te transporteren en zeer geschikt om er een mobiele werkplaats of controll room van te maken. Tevens geschikt voor het verschepen van ladingen. Door middel van modificatie zijn er in deze offshore containers veel aanpassingen mogelijk. Neem contact op met het kantoor van CBOX Containers bij speciale wensen of vermeld dit duidelijk in de offerte.

Basket Offshore DNV Container (8, 10 en 20 ft)

CBOX Containers heeft standaard drie maten Basket Offshore containers beschikbaar voor de verhuur en de verkoop. Deze containers worden gebruikt voor het transporteren en verschepen van ladingen tussen het vaste land en een boorplatform of schip. Bijvoorbeeld voor het verschepen van kabels, buizen en steigers.

Reefer Offshore DNV (10 en 20 ft)

De Reefer Offshore Koel containers van CBOX Containers zijn standaard leverbaar in twee maten en worden gebruikt om voedsel en andere goederen te vervoeren van het vaste land naar een boorplatform of schip. De Reefer Offshore containers kunnen voedsel en goederen koelen tot -25 graden en verwarmen tot +25 graden. De Reefer Offshore containers zijn zowel nieuw als gebruikt leverbaar en zowel te koop als te huur.

Workshop Offshore DNV (10 en 20 ft)

CBOX Containers heeft speciale workshop containers ingericht met werkbanken, stellingen en eventueel verlichting. Ideaal voor het offshore werken op locatie. De Workshop Offshore containers zijn beschikbaar in twee verschillende maten en zowel te koop als te huur. Omdat er zowel nieuwe als gebruikte workshop offshore containers beschikbaar zijn bij CBOX Containers is er voor elk bedrijf met wat voor een budget dan ook altijd een geschikte workshop offshore container te vinden.

20 ft HC Offshore DNV Container

De 20 ft HC Offshore container van CBOX Containers is een extra hoge offshore container, namelijk 30 centimeter extra hoog. Hierdoor is deze grote offshore container bijzonder geschikt voor het verschepen van extra grote ladingen of voor het inrichten door middel van modificatie naar bijvoorbeeld op maat gemaakte workshop ruimte.

20 ft Open Top Offshore DNV Container

Deze speciaal voor de offshore ontworpen container van CBOX Containers heeft een open dak en is daardoor geschikt om te beladen vanaf boven. Deze grote container is geschikt voor het verschepen van grote ladingen en is zowel te koop als te huur.

20 ft TLQ Offshore A60 DNV container

De TLQ Offshore A60 container van CBOX Containers is een 20 ft container die special is ingericht als tijdelijke woonruimte speciaal bedoeld voor de offshore industrie. De ruimte is ingericht met 2 tot 4 slaapplaatsen, een natte ruimte en is A60 geïsoleerd.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com