Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Offshore DNV container

Offshore DNV container


Alle Offshore DNV containers bij CBOX Containers voldoen aan de hoogste eisen wat betreft de DNV 2.7-1 eisen. Hierdoor weet u dat u altijd kan vertrouwen op kwaliteit en zorgt voor de veiligheid van uw medewerkers en omgeving. Tevens zijn alle containers, zowel voor de verkoop als de verhuur voorzien van certificaten en databoeken. Doordat CBOX Containers al vele jaren samenwerkt met bedrijven in de offshore industrie kan CBOX Containers bedrijven in de offshore industrie altijd adviseren op het gebied van geldende eisen en veiligheidsvoorschriften wat betreft containers. Tevens kan er meegedacht worden over het extra beveiligen van goederen en containers.

DNV 2.7-1: internationale norm voor offshore containers

Alle containers die te koop en te huur zijn bij CBOX Containers speciaal voor de offshore industrie voldoen aan de DNV 2.7-1 eisen. Deze internationale norm werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Noordzee en de Noorse offshore omgeving. Inmiddels zijn het internationale eisen die gebaseerd zijn op de IMO richtlijnen voor de behandeling van offshore containers overal in de open zee. De DNV standaard zoals nu bekend in de DNV 2.7-1 werd opgesteld in 1989 en omvat behalve de regelgeving wat betreft de containers zelf, ook regelgeving voor apparatuur aangesloten aan de containers. De DNV heeft als doel niet alleen mensen, maar ook de natuur en goederen veilig te stellen.

Containers te koop en te huur die voldoen aan de DNV eisen

CBOX Containers heeft een groot aantal DNV Offshore containers te koop en te huur die voldoen aan de DNV eisen in verschillende maten. De offshore containers die voldoen aan de DNV eisen zijn allen eenvoudig te transporteren doordat ze gebouwd zijn in standaard maten die geschikt zijn voor verschepingen en stapelen. De volgende containers die bij CBOX Containers standaard te koop en te huur zijn (zowel nieuw als gebruikt) voldoen aan de DNV eisen:
• Standaard Offshore DNV Container (10, 15 en 20 ft)
• Basket Offshore DNV Container (8, 10 en 20 ft)
• Reefer Offshore DNV (10 en 20 ft)
• Workshop Offshore DNV (10 en 20 ft)
• 20 ft HC Offshore DNV Container
• 20 ft Open Top Offshore DNV Container
• 20 ft TLQ Offshore A60 DNV container


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com