Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Opslagcontainer huren Amsterdam

Opslagcontainer huren Amsterdam


Wilt u een opslagcontainer huren in Nederland? Doe dit dan bij CBOX Containers Netherlands. CBOX Containers Netherlands is gevestigd op de grootste multipurpose terminal van de Amsterdamse Haven. Hier heeft CBOX Containers grote voorraden opslagcontainer te huur en is het altijd mogelijk een geschikte opslagcontainer te vinden voor ieder doeleinde. Voor de beschikbaar van opslagcontainers voor de verhuur kunt u kijken op de website of contact opnemen met het kantoor in Amsterdam.

Opslagcontainer huren via kantoor CBOX Container in Amsterdam

Een opslagcontainer huren in Nederland kan eenvoudig bij CBOX Containers in Amsterdam. Het kantoor van CBOX Containers Netherlands is gevestigd aan de Amsterdamse haven, specifiek op de United Stevedores Amsterdam Terminal (USA Terminal). Het kantoor staat altijd voor u klaar om advies te geven over het huren van een opslagcontainer. Het CBOX Engineeringsteam heeft veel ervaring op gebied van productkennis, kwaliteitsnormen en staan in direct contact met medewerkers werkzaam op de depots, waardoor u altijd helder beeld krijgt van de actuele voorraad en prijzen van opslagcontainers om te huren.

Snelle levering opslagcontainer via CBOX Containers in Amsterdam

Wanneer u een opslagcontainer wilt huren via CBOX Containers in Amsterdam, dan betekent dit dat u snel op ieder adres in Nederland een opslagcontainer geleverd kunt krijgen. Doordat CBOX Containers geniet van vele samenwerkingen met vervoerspartners in de Amsterdamse haven, kan er snel en voordelig een opslagcontainer geleverd worden. In de Amsterdamse haven, kunnen opslagcontainers vervoerd worden via de binnenvaart, wegtransport en treinverkeer. Ook wanneer u een opslagcontainer wilt huren en geleverd wilt krijgen buiten Nederland, kan dit via de diepzeevaart. Wanneer u een opslagcontainer geleverd wilt hebben in het buitenland, geef dan in de offerte duidelijk aan waar. Mogelijk kunt u een opslagcontainer huren en sneller geleverd krijgen vanuit een ander depot dan het depot op de Amsterdamse haven. Wilt u eerst advies of overleggen met CBOX Containers? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)20 216 1200.

Locatie depot CBOX Containers in Amsterdam

CBOX Containers Netherlands is gevestigd op de meest gunstige locatie wat betreft alle vervoersmogelijkheden naar binnen- en buitenland afleveradressen, namelijk de multipurpose diepzee terminal van United Stevedores Amsterdam(USA). Deze terminal is al meer dan 15 jaar gevestigd in de Amsterdamse haven. Hier worden naast containers ook RoRo, stukgoed en projectladingen op efficiënte wijze behandeld. Het is een moderne terminal met alle faciliteiten die een bedrijf als CBOX Containers zich maar mag wensen. Het modificeren en transporteren van containers kan bijna nergens anders efficiënter dan in deze haven.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com