Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Opslagcontainer huren

Opslagcontainer huren


Een opslagcontainer is een veel gehuurde container type bij CBOX Containers. Het huren van een opslagcontainer is goede oplossing wanneer u opslagruimte nodig heeft voor tijdelijke projecten. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor een persoonlijke verbouwing of tuinproject of opslagruimte nodig hebt voor een zakelijk bouwproject of evenement, CBOX Containers heeft altijd een geschikte opslagcontainer beschikbaar. Mocht u niet helemaal zeker zijn welk type of formaat opslagcontainer u wilt huren, dan denkt CBOX Containers graag met u mee.

Opslagcontainer huren vanaf 1 euro per dag

Er zijn verschillende formaten opslagcontainers te huur tegen een lage prijs. De kleinste opslagcontainers zijn al te huur vanaf 1 euro per dag. Voor ieder budget ben je bij CBOX Containers aan het juiste adres voor het huren van een opslagcontainer. De lage prijs van te huren opslagcontainers is mogelijk door de grote voorraden opslagcontainers op de vaste depots overal ter wereld. Er is altijd wel een opslagcontainer beschikbaar tegen een lage prijs. Doordat de vaste depots op praktische locaties zijn gevestigd, zoals de multipurpose terminal in de Amsterdamse haven, kan een opslagcontainer snel en voordelig afgeleverd worden op ieder adres.

Offerte aanvragen voor een opslagcontainer

Een opslagcontainer huren bij CBOX Containers betekent een opslagcontainer huren vanaf 1 euro per dag. Heeft u specifieke wensen aan een opslagcontainer dan kan de prijs afwijken, voor het opvragen van de beste prijs voor een gewenste opslagcontainer kunt u het beste een offerte aanvragen. Selecteer een gewenste opslagcontainer via ‘Alle Container Types’ en klik vervolgens op ‘Offerte Aanvragen’. Na het versturen van de offerte ontvangt u direct een antwoord met de beste prijs voor een gewenste opslagcontainer. Heeft u speciale wensen aan een opslagcontainer en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en of dat binnen uw budget past? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)20 216 1200 en CBOX Containers denkt graag met u mee. Het vinden van een opslagcontainer naar uw wensen en binnen uw budget is altijd mogelijk.

Groot aanbod opslagcontainers voor de verhuur

CBOX Containers heeft wereldwijd vaste depots met een groot aanbod opslagcontainers. In Nederland en België is er een ruime keus aan opslagcontainers beschikbaar voor de verhuur. Het vaste depot in de Amsterdamse haven geniet bovendien van de samenwerking van verschillende partners zodat een opslagcontainer snel en voordelig afgeleverd kan worden op elk adres.

Opslagcontainer inzetbaar voor vele projecten

CBOX Containers verhuurt wereldwijd aan vele soorten bedrijven op structurele basis opslagcontainers. Opslagcontainers worden verhuurt aan bedrijven met projecten in de bouw, offshore, Wind & Oil, installatie, logistiek en evenementen. Met productkennis en jarenlange ervaring op gebied van certificering en ISO- en veiligheidsnormen weet u altijd dat wanneer u bij CBOX Containers een opslagcontainer huurt, u op een veilige en duurzame manier een opslagcontainer huurt. Naast het huren van een opslagcontainer, kunt u ook aanvullende producten of materialen huren bij CBOX zoals anti-inbraaksystemen. Compleet en met een goede service uw bezittingen of goederen opslaan doet u bij CBOX Containers. Een opslagcontainer huren voor privé projecten is ook mogelijk. Mocht u thuis met een verbouwing of renovatieproject aan de slag gaan, dan is het huren van een opslagcontainer een geschikte oplossing voor materialen en inboedel opslaan. Een kleine opslagcontainer is eenvoudig in een tuin of oprit te plaatsen.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com