Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Opslagcontainer kopen

Opslagcontainer kopen


Een opslagcontainer kopen bij CBOX Containers is een voordelige keuze. Wanneer u op zoek bent naar een opslagcontainer om inboedel of materialen op te slaan voor een langere of onbepaalde termijn, kan kopen in plaats van huren een interessant zijn. Het kopen van een opslagcontainer is bijvoorbeeld interessant wanneer u groeit met uw bedrijf en veel materialen op reserve dient te hebben of geografisch gaat uitbreiden en verwacht veel opslagruimte nodig te hebben op diverse locaties. Voor ieder budget heeft CBOX Containers opslagcontainers te koop, zowel nieuwe als gebruikte opslagcontainers. Een gebruikte opslagcontainers doet in functie niet onder voor nieuwe opslagcontainers. Er worden dagelijks miljoenen opslagcontainers gebouwd die lang mee kunnen gaan, het kopen van een gebruikte opslagcontainer bij CBOX Container is een duurzame keuze.

Nieuwe of gebruikte opslagcontainer kopen

Naast het huren van een opslag container kan het in veel gevallen aantrekkelijk zijn om een opslagcontainer te kopen. Denk hierbij aan situaties waarbij voor langere of onbepaalde termijn er behoefte is aan extra opslagruimte. Bijvoorbeeld bij groei van uw bedrijf. Het is mogelijk om zowel een nieuwe of gebruikte opslagcontainer te kopen bij CBOX Containers. Bij het bepalen of u een nieuwe of gebruikte opslagcontainer wilt kopen, houdt u rekening met uw budget en de verwachte levensduur van de opslagcontainer. In veel gevallen is er altijd een gewenste opslagcontainer beschikbaar. Mocht er bijvoorbeeld geen nieuwe opslagcontainer naar uw wensen beschikbaar zijn, dan zijn er vaak gebruikte opslagcontainers die precies gemodificeerd kunnen worden naar uw wensen zodat ze alsnog perfect aansluiten op uw behoefte. CBOX Containers heeft in Nederland en België maar ook ver daar buiten, overal vaste depots met grote voorraden nieuwe en gebruikte containers beschikbaar voor de verkoop.

Offerte aanvragen voor de beste prijs

Wilt u een opslagcontainer kopen en wilt u de prijs van uw specifieke wensen weten? Vraag dan een offerte aan bij CBOX Containers. Er zijn twee mogelijkheden om een offerte aan te vragen. Ten eerste kunt u contact opnemen met het kantoor van CBOX Containers in de Amsterdamse haven via telefoonnummer via +31 (0)20 216 1200. Dit is vooral handig wanneer u snel antwoord wilt op vragen die u nog heeft over het kiezen van een geschikte opslagcontainer om te kopen. Heeft u alle wensen op een rijtje, dan is handiger om dit in een offerte-aanvraag te vermelden via de website. Selecteer een gewenste opslagcontainer en klik vervolgens op ‘Offerte Aanvragen’. U ontvangt direct de beste prijs voor de gewenste opslagcontainer.

Gemodificeerde opslagcontainer kopen

CBOX Container is specialist in het modificeren van opslagcontainers. Met jarenlange productkennis en ervaring, kan CBOX Containers aan allerlei wensen wat betreft aanpassingen aan opslagcontainers voldoen. Op de vaste depots voert CBOX Containers de aanpassingen zelf uit. Mogelijkheden wat betreft modificaties aan een opslagcontainer zijn bijvoorbeeld:
• Bedrijfslogo laten spuiten op een opslagcontainer
• De opslagcontainer laten spuiten in de RAL-kleur van uw huisstijl
• Elektriciteit aanleggen in een opslagcontainer
• Ramen of extra deuren inbouwen in een opslagcontainer

Mocht u andere of meer specifieke wensen hebben aan een opslagcontainer die u wilt kopen, neem dan contact op met het CBOX Engineeringsteam. Zij denken graag met u mee om aan uw wensen te voldoen.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com