Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Opslagcontainer verhuur

Opslagcontainer verhuur


CBOX Containers heeft jarenlange ervaring met verhuur van opslagcontainers. Voor veel bedrijven in diverse industrieën is CBOX Containers de ideale partner voor de verhuur van opslagcontainers. Door veel ervaring en productkennis, jarenlang, heeft CBOX Containers wereldwijd een netwerk en vaste depots opgebouwd om overal en altijd te kunnen voorzien in wensen wat betreft de verhuur van opslagcontainers. De opslagcontainers geschikt voor de verhuur voldoen altijd aan vastgestelde eisen en kwaliteitsnormen.

Verhuur opslagcontainers voor diverse industrieën

CBOX Containers verhuurt al jarenlang aan bedrijven in diverse industrieën opslagcontainers voor diverse projecten. Doordat CBOX Containers ervaring heeft en kennis van diverse industrieën, is CBOX Containers een betrouwbare partner. CBOX Containers is in staat om mee te denken aan vraagstukken op gebied van logistiek of opslag in uw bedrijf. Heeft u niet helder wat precies de behoefte is, dan is het raadzaam om het CBOX Engineeringsteam in te schakelen. Zij denken graag met u mee naar een passende oplossing. CBOX Containers verhuurt opslagcontainers op regelmatige basis aan bedrijven in de onderstaande industrieën:
• Logistiek
• Oil-Gas & Wind (Offshore)
• Bouw & Installatie
• Evenementen
• Mijnbouw

Heeft u een bedrijf in een andere industrie of branche dan bovengenoemd? Schroom dan niet om contact op te nemen met CBOX Containers. Voor elk bedrijf is CBOX Containers de juiste partner wat betreft de verhuur van opslagcontainers.

Kwaliteitscontrole bij verhuur opslagcontainers

CBOX Containers verhuurt opslagcontainers altijd volgens vastgestelde eisen en normering. Het kan zijn dat er voor uw bedrijf of branche specifieke kwaliteitseisen gelden aan opslagruimten. CBOX Containers heeft kennis van vele geldende kwaliteitseisen en normeringen in diverse branches. Opslagcontainers worden gecontroleerd op ISO of DNV, afhankelijk van het doeleinde van de opslagcontainer. Er wordt door CBOX Containers gecontroleerd op lasnaden, verf, maatvoeringen en staaldikte. De kwaliteit van opslagcontainers voor de verhuur kan bovendien gegarandeerd worden doordat CBOX Containers werkt met technische medewerkers die in eigen werkplaatsen of mobiele service-units die gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en deskundige service.

Diverse maten opslagcontainers voor de verhuur

Opslagcontainers voor de verhuur zijn er in diverse maten bij CBOX Containers. Er is altijd een groot assortiment opslagcontainers beschikbaar op de diverse vaste depots wereldwijd. Via de website bij ‘Alle Container Types’, kunt u een juiste maat opslagcontainer vinden en een offerte aanvragen. Vindt u geen container in de gewenste maat, neem dan contact op met CBOX Containers en er kan altijd een juiste maat opslagcontainer op een ander depot gevonden worden. Geef in de offerte aan via ‘Offerte Aanvragen’ naar welke maat opslagcontainer voor de verhuur u op zoek bent of bel met het kantoor van CBOX Container op telefoonnummer +31 (0)20 216 1200 voor meer informatie over maten opslagcontainers.

Wereldwijde verhuur opslagcontainers

Omdat CBOX Containers wereldwijd vaste depots heeft met opslagcontainers voor de verhuur, kunt u altijd en overal een opslagcontainer huren. Door jarenlange ervaring, samenwerkingen met partners wereldwijd en praktische locaties voor de depots, kunnen opslagcontainers voor de verhuur op ieder adres afgeleverd worden. Er zijn wereldwijd drie kantoren die voor u klaar staan voor service en vragen: afhankelijk van waar u een opslagcontainer voor de verhuur geleverd wilt hebben, kunt u contact opnemen met het kantoor in Amsterdam, Hong Kong of Rosebery in Australië voor vragen en service.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com