Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Opslagcontainer

Opslagcontainer


Een opslagcontainer nodig? Bij CBOX Containers bent u voor zowel het huren als het kopen van een opslagcontainer aan het juiste adres. Al vanaf 1 euro per dag kan een opslagcontainer bij CBOX gehuurd worden. Opslagcontainers zijn bijzonder multifunctioneel voor het opslaan van waardevolle spullen. Zowel tijdelijk als voor een langere termijn zijn er altijd opslagcontainers beschikbaar bij CBOX Containers.

Opslagcontainers voor multifunctioneel gebruik

Bij CBOX Containers zijn er diverse opslagcontainers beschikbaar voor het veilig en droog opslaan van spullen. De diverse maten zijn geschikt voor diverse doeleinden. De 6ft opslagcontainer is bijvoorbeeld bijzonder geschikt om in een tuin geplaatst de worden om tuingereedschap, zaag gerei of tijdelijk de inboedel in op te slaan. Bijzonder handig bij renovatieprojecten aan het huis. De 6ft opslagcontainer kan tevens eenvoudig achter een vrachtwagen vervoerd worden. De wat grotere opslagcontainers kunnen een ideale oplossing zijn voor het opslaan van waardevolle spullen en merchandise op bijvoorbeeld een evenement of dienen als mobiele werkplaats. In de opslagcontainers van CBOX Containers kan eenvoudig werkbanken en stellingen geplaatst worden naar wens. Opslagcontainers van CBOX Containers worden tevens veel gebruikt door bouwbedrijven en agrarische bedrijven.

Isoleren van een opslagcontainer

Sommige materialen kunnen zonder bezwaar buiten opgeslagen worden. Het is niet altijd nodig om een opslagcontainer te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan tuingereedschap of agrarisch materiaal. Mocht het wel nodig zijn materialen of waardevolle spullen op te slaan in een opslagcontainer die niet aan het weer (of vocht) zijn blootgesteld, dan heeft CBOX Containers opslagcontainers die geïsoleerd zijn. Hiermee bent u verzekerd van een veilige en droge plek voor uw materiaal of andere bezittingen.

Opslagcontainer geleverd op elk adres

De opslagcontainers die gekocht of gehuurd worden bij CBOX Containers kunnen afgeleverd worden op elk adres waar dan ook ter wereld. Doordat CBOX Containers vaste depots heeft met grote voorraden opslagcontainers op praktische locaties met dichtbij vele vervoersopties, kan een opslagcontainer snel op elk adres geleverd worden. De meeste opslagcontainers kunnen eenvoudig achter een vrachtwagen vervoerd worden. Wilt u zelf een opslagcontainer gaan gebruiken om inboedel of materialen te transporteren? Geef dit dan aan in de offerte of informeer telefonisch welke opslagcontainers eenvoudig zelf te vervoeren zijn.

Opslagcontainer vanaf 1 euro per dag

Een opslagcontainer is bij CBOX Containers al vanaf 1 euro per dag te huur. Diverse maten opslagcontainers zijn voordelig en in grote aantallen aanwezig voor de verhuur op de vaste depots. Heeft u specifieke wensen aan een te huren container, maar wel een bepaald budget? Geef dit dan aan in de offerte en u krijgt direct een aanbod met geschikte opslagcontainers tegen een lage prijs terug.

Opslagcontainer laten modificeren

Het is mogelijk om een opslagcontainer te laten aanpassen naar uw speciale wensen. Mogelijke aanpassingen aan een opslagcontainer zijn bijvoorbeeld: een opslagcontainer laten isoleren, een raam of extra deur erin laten zetten, stellingen laten inbouwen of het laten bedrukken van een opslagcontainer met uw logo. Heeft u andere ideeën wat betreft het modificeren van een opslagcontainer? Neem dan contact op met CBOX Containers en het CBOX Engineeringsteam denkt graag met u mee.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com