Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Zeecontainer huren Amsterdam

Zeecontainer huren Amsterdam


Zeecontainers huren in Amsterdam kan gemakkelijk bij CBOX Containers. CBOX Containers heeft in Amsterdam haar kantoor en het grote vaste depot in de haven van Amsterdam. Het depot heeft altijd een groot assortiment aan zeecontainers te huur. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Wilt u advies over het vinden van de geschikte container om te huren, neem dan telefonisch contact op met het CBOX kantoor in Amsterdam.

Zeecontainer huren in Amsterdam bij CBOX Containers

Voor vragen over zeecontainers huren in Amsterdam, bij het Amsterdamse kantoor van CBOX Containers, kunt u altijd bij ons terecht. Tevens is het mogelijk dat het CBOX Engineeringsteam met u mee denkt over een maatoplossing, wanneer u een oplossing zoekt voor een bijzondere situatie of wanneer u specifieke eisen of wensen heeft bij het huren van een zeecontainer. Ook voor vragen over levertijden, de beschikbaarheid van ons zeecontainer aanbod, de ideale zeecontainer afmetingen en overige vragen over het huren van zeecontainers kunt u telefonisch contact opnemen met CBOX Containers.

Grote voorraden zeecontainers in Amsterdam

Heeft u een zeecontainer gezien op de website die u wilt huren? De diverse types zeecontainers die vermeld worden op de website zijn vaak te huur in meerdere aantallen tegelijk. Voor vragen over de ideale zeecontainer afmetingen voor uw specifieke situatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons. Het vaste CBOX depot in Amsterdam heeft altijd een grote voorraad zeecontainers te huur in diverse standaard afmetingen.

Gemakkelijk zeecontainers huren, gemakkelijk transport

Na het huren van een zeecontainer kan deze snel afgeleverd worden. Het depot in de Amsterdamse haven ligt op een zeer gunstige locatie. Door de diverse vervoersmogelijkheden kunnen wij uw gehuurde zeecontainer snel en gemakkelijk bij u afleveren, op elke locatie wereldwijd. Denk hierbij aan vervoer per trein, binnenvaart, diepzee of op een vrachtwagen. U kunt hier meer lezen over de logistieke mogelijkheden die CBOX Containers biedt.

Voordelig huren bij CBOX Containers

Het huren van een container bij CBOX Containers in Amsterdam is voordelig en praktisch. Met huurprijzen vanaf 1 euro per dag en depots over de hele wereld, vindt u altijd bij ons een voordelige zeecontainer. Doordat CBOX Containers in het hart van alle vervoersmogelijkheden op de grootste multipurpose terminal in de Amsterdamse haven ligt, kunt u genieten van vele voordelen. Vanaf deze locatie kan er eenvoudig en snel een zeecontainer geleverd worden via diverse vervoersmogelijkheden. Door de unieke samenwerking met partners in de Amsterdamse haven, kan de prijs van transport laag blijven en dit heeft een gunstig effect op de huurprijs. Bovendien is er op het depot van CBOX Containers in Amsterdam veel ruimte, kennis en expertise aanwezig voor bijvoorbeeld het verrichten van modificaties aan te huren containers. Wat voor wensen u ook heeft aan een te huren container, CBOX Containers komt altijd met een passende oplossing voor uw situatie.
 

Neem vrijblijvend contact op met CBOX Containers

Twijfelt u of CBOX Containers een voor u juiste zeecontainer beschikbaar heeft om te huren? Neem dan contact op met CBOX Containers. Er is altijd wel in één van onze depot een zeecontainer beschikbaar. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor andere vragen omtrent ons zeecontainer aanbod. Het contact is uiteraard geheel vrijblijvend. De contactgegevens van het kantoor in Amsterdam zijn:
 
CBOX Containers Netherlands 
Ruijgoordweg 80 
1047 HM Amsterdam 
The Netherlands 
Tel. +31(0)20 216 1200
E-mail: nl.sales@cboxcontainers.com


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com