Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Container Services Zeecontainer kopen Amsterdam

Zeecontainer kopen Amsterdam


Een zeecontainer kopen in Nederland, doet u bij CBOX Containers in Amsterdam. CBOX Containers heeft een kantoor en vast depot in de Amsterdamse haven. Vanaf deze gunstige plek worden zeecontainers vervoerd die gekocht zijn naar elk adres in Nederland en daarbuiten. Een zeecontainer kopen bij CBOX Containers betekent een ruime keus, goede service en veel mogelijkheden wat betreft het modificeren naar wens van de zeecontainer. Het CBOX Engineeringsteam denkt graag met u mee wanneer u een zeecontainer wilt kopen. Voor vragen en prijzen over het kopen van een zeecontainer in Amsterdam vraagt u eenvoudig en snel een offerte aan of u kunt telefonisch contact opnemen met het kantoor in de Amsterdamse haven.

CBOX Containers Netherlands: kantoor in Amsterdam

Het kantoor in Amsterdam bedient een groot gebied aan bedrijven in Europa. Het maakt niet uit waar uw bedrijf is gevestigd, voor vragen over het kopen van een zeecontainer voor uw bedrijf in Nederland of daarbuiten, bent u bij CBOX Containers in Amsterdam aan het juiste adres. Het kantoor is er om vragen te beantwoorden, met de klant meedenken over het kopen van een zeecontainer en staan direct in contact met het technisch personeel op de vaste depots. Op die manier heeft het kantoor altijd een up-to-date overzicht van het huidige assortiment aan zeecontainers. Het kantoor in de Amsterdamse haven is gevestigd op het volgende adres:

CBOX Containers Netherlands
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31(0)20 216 1200
E-mail: nl.sales@cboxcontainers.com


Zeecontainer kopen in de Amsterdamse Haven bij CBOX Containers

Het vaste depot in Amsterdam is gevestigd op de grootste multifunctionele terminal van de Amsterdamse haven: de USA Terminal. Hier heeft CBOX Containers grote voorraden zeecontainers in allerlei standaard formaten voor verkoop beschikbaar. Op dit depot worden tevens in eigen beheer reparaties, modificaties en onderhoud gedaan. Een zeecontainer kopen bij CBOX Containers in de Amsterdamse haven betekent voordeel hebben van de gunstige vervoersmogelijkheden vanaf de haven. Binnen no-time kan een zeecontainer die eenmaal gekocht is via vele vervoersmogelijkheden vanaf de haven naar u toegezonden worden. Bijvoorbeeld via wegtransport, diepzee, treinverkeer of de binnenvaart. Zeecontainers hebben standaard formaten en zijn daarom bijzonder geschikt om eenvoudig via deze wegen vervoerd te worden.

Zeecontainer kopen met specifieke modificaties in Amsterdam

In de USA Terminal heeft CBOX Containers veel ruimte en de mogelijkheid om modificaties uit te voeren aan zeecontainers voordat ze gekocht worden. Heeft u specifieke wensen of eisen aan een zeecontainer, laat dit CBOX Containers weten in de offerte en de zeecontainer wordt dan aangepast naar uw wensen. Het is onder anderen mogelijk een zeecontainer te laten spuiten in de RAL-kleur van uw huisstijl. Een logo op een zeecontainer is ook mogelijk. De overige modificaties die veel uitgevoerd worden aan zeecontainers in de USA Terminal zijn:
  • ● Het isoleren van een zeecontainer
  • ● Het monteren van loopdeuren of ramen
  • ● Zeecontainer modificeren tot studentenwoning
  • ● Zeecontainer modificeren tot Pop-Up winkel
  • ● Zeecontainer modificeren tot mobiele werkplaats
  • ● Zeecontainer modificeren tot bar, kassastation of ander station voor op een evenement

Heeft u andere wensen aan een zeecontainer dan hierboven genoemd? Neem contact op met het kantoor van CBOX Containers in Amsterdam. Er wordt graag met u meegedacht naar de mogelijkheden.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen

Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com