Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Industrie Bouw & Installatie

Bouw & Installatie


In de bouw en installatie-industrie spelen containers en cabins een prominente rol. Cabin containers kunnen op vele manieren jouw bouwplaats complementeren. Zo kunnen deze voorzien in een veilige en afgesloten opslag van allerlei materialen, onderdelen en componenten. Daarnaast kunnen cabin containers zorgen voor een goede schaftruimte voor werkers.

Cabin containers inclusief meubilair

CBOX cabin containers kunnen makkelijk op elke locatie geleverd en verplaats worden. Alle cabin containers kunnen geleverd worden inclusief meubilair. Zo kunnen de schaftruimtes geleverd worden inclusief toilet, keuken, of uw benodigde meubilair in de vorm van tafels, stoelen en een bureau.

Schaftruimte met elektrische installaties

Ook is het mogelijk om speciale werk containers te leveren inclusief stellingen, werkbanken en voorzien van elektrische installatie. Denk aan communicatie- en mobiele telecom-systemen. Speciale containers dienen als schuilplaats, volledig uitgerust met technische installaties. Deze worden geplaatst worden op locaties die communicatie en energie behoeven. Lees onze blog over het tijdelijk huren van een schaftruimte en hoe deze jouw bouwblaats compleet kan maken.

Huur een opslagcontainer bij tijdelijke renovatie

Bent u thuis aan het renoveren? Dan is het tijdelijk huren van een opslagcontainer wellicht interessant voor u. Renovatie van ruiten en gevels eisen tijdelijke opslag van uw inboedel. Kleine opslagcontainers zullen het werk doen en zorgen voor individuele mini-opslag, terwijl er aan de renovatie wordt gewerkt. Lees onze blog over het huren van een opslagcontainer voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw cabin container of opslagcontainer. Wij leveren onze containers snel en voordelig op elke locatie wereldwijd. Bent u geïnteresseerd in ons containeraanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)20 216 1200 of nl.sales@cboxcontainers.com.Alle CBOX Containers   Offerte aanvragenJouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com