Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Industrie Evenementen

Evenementen


Evenementen vragen om een strakke planning en een goede organisatie. CBOX Containers biedt u een ruim aanbod van betrouwbare en kwalitatieve evenementencontainers om uw evenement net dat beetje extra mee te geven. Alle evenementencontainers zijn te huur en te koop.

Breed assortiment evenementencontainers

CBOX Containers biedt voor ieder evenement een passende oplossing. Wij kunnen u voorzien in kassa-units, opslagcontainers of verkleed ruimtes. Ook zijn de CBOX containers goed te gebruiken als pop-up store bij evenementen. Dit is een goede oplossing voor het verkopen van visual merchandise artikelen. Evenementencontainers kunnen ook ingezet worden voor de opbouw van uw  evenement. De evenementencontainers kunnen opgestapeld worden, waardoor een constructie gebouwd kan worden. Lees hoe u de show kunt stelen met evenementencontainers in onze CBOX blog.

Individueel modificeerbaar

Alle evenementencontainers kunnen voorzien worden van design. Zo is het mogelijk om uw evenementencontainer te bestellen in felle kleuren, kunt u kiezen voor een industriële look of kunnen de containers geleverd worden met uw logo erop. Qua design is alles mogelijk bij de evenementencontainers van CBOX. Naast het design kunnen alle evenementencontainers ook individueel aangepast worden naar uw specifieke wensen.

Eenvoudig besteld. Snel geleverd.

Bij CBOX Containers kies je uit een groot aantal maten en type containers. Wij denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw evenement- of festivalopbouw. We leveren snel en voordelig op elke locatie. Neem nu vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)20 216 1200 en nl.sales@cboxcontainers.com.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragenJouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com