Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Industrie Mijnbouw

Mijnbouw


In de mijnbouw worden vele materialen, gereedschappen en machines gebruikt. Om deze op locatie te krijgen is een betrouwbaar transport van belang. Het gaat hier namelijk om kostbare apparatuur.

Sterke containers voor zware ladingen

Bij mijnbouw transport komt vaak een zware transportlading kijken. Om u zo optimaal mogelijk tot dienst te zijn bieden wij een groot assortiment aan containers aan die volstaan in een zwaar transport. CBOX containers zijn geschikt voor extreme omstandigheden en buitengewone maten van uw mijnbouw lading. Onze Open Top- en Full Side Access containers zijn ook speciaal ontwikkeld om grote apparatuur gemakkelijk in te beladen en te lossen.

Betrouwbaar internationaal transport

Het leveren van uw mijnbouw lading overal ter wereld heeft onze prioriteit. Met ons internationale netwerk kunnen wij uw betrouwbare partner zijn voor het transporteren van uw mijnbouw lading. Dit internationale netwerk maakt het mogelijk voor ons om gemakkelijk en snel op elke locatie ter wereld te leveren. Uiteraard voldoen de containers van CBOX aan de hoogste veiligsnormen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Door de grote ladingen in de mijnbouw behoeft elk transport zijn eigen aanpak. Neem daarom contact met ons op. Wij denken, vanuit onze expertise, graag mee aan een oplossing op maat. Het contact is uiteraard geheel vrijblijvend.Alle CBOX Containers   Offerte aanvragenJouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com