Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Industrie Oil-Gas & Wind (Offshore)

Oil-Gas & Wind (Offshore)


Energieverbruik speelt een belangrijke rol in de hele wereld. De verkenning van olie en gas en zelfs de nieuwe ontwikkelingen in de windenergiesector vragen om efficiënte logistieke oplossingen, zowel on- als offshore. De extreme omstandigheden in offshore transport en belading vereist dat containers in deze industrie voldoen aan de hoogste veiligheidsregelgeving. Om die reden bieden wij bij CBOX Containers offshore DNV containers van de hoogste kwaliteit.

Offshore DNV containers

Veiligheid staat voorop en containers moeten voldoen aan de hoogste regelgeving als het gaat om het vervoeren en het hijsen in soms moeilijke omstandigheden. Classificatiebureaus zoals DNV (Det Norske Veritas) zet de wereldwijde standaard voor een veilig gebruik, DNV 2.7-1 EN 12079. CBOX Containers biedt een groot assortiment aan offshore containers die aan de strengste regels voldoen. Onze containers zijn individueel gecertificeerd door DNV, maar ook door Lloyd's Register of London en andere instanties.

Kwalitatieve offshore containers

Gekwalificeerde lassers volgen gecertificeerde lasprocedures en de gebruikte materialen zijn volledig traceerbaar. Het engineerings team vindt altijd een oplossing en werkt nauw samen met de certificerende instanties. Naast standaard offshore containers bieden wij ook de mogelijkheid om speciaal gemodificeerde containers te kopen of te huren. Wij begrijpen dat elke offshore situatie om een eigen aanpak vraagt. U kunt dus met al uw wensen bij ons terecht.

Kwaliteitscontrole en lopende testprogramma's maken deel uit van de dienst, bij zowel standaard als gemodificeerde offshore containers.

ISO voor een veilig internationaal transport

Door onze ervaring in de maritieme containerwereld hebben wij onze CBOX offshore containers naar de ISO-normen gemaakt. Hierdoor kunnen de containers makkelijk internationaal worden getransporteerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw specifieke offshore werkzaamheden. Wij leveren onze containers snel en voordelig op elke locatie wereldwijd. Bent u geïnteresseerd in ons offshore containeraanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)20 216 1200 of nl.sales@cboxcontainers.com.Alle CBOX Containers   Offerte aanvragenJouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com