Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Services Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole


CBOX Containers staat voor haar kwaliteit, dit controleren wij van iedere container zowel nieuw als gebruikt. Bij de kwaliteitscontrole wordt er gekeken of de container voldoet aan de eisen van de vastgelegde normering.

DNV gecertificeerd

Door de kwaliteitscontrole voldoen CBOX containers aan de wereldwijde standaar voor een veilig gebruik. De containers worden op individuele basis gecertificeerd door Det Norske Veritas (DNV), maar ook door Lloyd’s Register of London en andere instanties.

Onder andere, de staaldikte wordt gemeten, de verf wordt gecontroleert, lasnaden en maat voeringen. Alle technische medewerkers zijn gekwalificeerd en staan in voor hun deskundige service en kwaliteitscontrole.

Veilig internationaal transport

Om veilig internationaal transport te garanderen worden CBOX containers naar de ISO-normen gemaakt. Hierdoor kunnen containers gemakkelijk internationaal getransporteerd worden, op de meest veilige manier.

Neem vrijblijvend contact op met CBOX Containers

Wij denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw specifieke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons via +31 (0)20 216 1200 of nl.sales@cboxcontainers.com.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragen



Jouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com