Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Verklaring.
I Accept
Containers te Huur & te Koop. Levering door heel Nederland! Offerte aanvragen BEL ONS:
+31 (0)20 216 1200
Home Services Transport

Transport


CBOX Containers Netherlands is gevestigd in Amsterdam op de United Stevedores Amsterdam Terminal (USA Terminal), de grootste Multipurpose terminal van de Amsterdamse haven.

Efficiënt container transport

Het sterke punt van CBOX Containers Netherlands is de ligging op de terminal van United Stevedores Amsterdam in de Amsterdamse haven. Hiermee zit CBOX in het hart van alle transport mogelijkheden, waardoor het mogelijk is om container transport uit te voeren via diverse modaliteiten, zoals wegtransport, binnenvaart, diepzee en treinverkeer. De unieke samenwerking van CBOX Containers leidt tot een zeer efficiënt container transport. Naast het leveren van containers, behoort containers ophalen ook tot de mogelijkheden van CBOX Containers.

Snel wereldwijd transport

Bij CBOX Containers is het ook mogelijk om containers te modificeren en te spuiten. Door de wereldwijde dekking van CBOX Containers kantoren, kan uw container dus met uw specifieke wensen zeer snel op elke plek ter wereld geleverd worden. Neem vrijblijvend contact op met CBOX Containers via +31 (0)20 216 1200 of nl.sales@cboxcontainers.com voor al uw vragen of voor een advies op maat.


Alle CBOX Containers   Offerte aanvragenJouw CBOX container in 3 stappen

#1 Onze Branche
#2 Ik wil
#3 Lengte


CBOX Containers op Social Media!

     

Over CBOX
Adres
Ruijgoordweg 80
1047 HM Amsterdam
The Netherlands


Telefoon
+31 (0)20 216 1200

E-mail nl.sales@cboxcontainers.com